Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akik a molettebb nőkre buknak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik a molettebb nőkre buknak, és velük fekszenek is le, ők szex közben úgy érzik, mintha vízágyon lennének, vagy milyen érzés nekik?

Figyelt kérdés
Itt a molett jelzőt nem ilyen finoman értem, de megbántani nem akartam ezeket a nőket, főleg ha jól érzik így magukat. Elképzelni se tudom milyen lehet egy olyan nővel, akit átölelni se tudnék, mesélnétek róla férfiak, akiknek ezek jönnek be, hogy mi tetszik ezekben a nőkben?

2016. aug. 28. 13:22
 1/6 anonim ***** válasza:
9%
Hat ez csodalatos kerdes... Nem kicsit bunko.... Es te pl egy olyan vekony csajon aminek a csipocsontja kilukasztja a hasadat???
2016. aug. 28. 14:02
 2/6 A kérdező kommentje:
Az se jobb, majd megkerdem azokat is akik arra buknak
2016. aug. 28. 16:30
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Párom a (nagyon) vékony lányoktól borzad el hasonlóan, nem kényelmes átölelni, mert szúr a csípőcsontja, stb. :) Sose gondoltam volna, hogy ez egy létező probléma, de ha pasi mondja, elhiszem. :D

Ilyet még sose mondott a párom, hogy vízágyon érezné magát velem, jót nevettem a dolgon, köszi. :D

Egy kövér nőt nem úgy kell elképzelni, hogy ha döfölöd, akkor hullámzik az egész, maximum egy extrém elhízásnál (tudod, amikor olyan beteg valaki tőle, hogy felkelni se tud), de olyan esetben a szexuális élet alapvetően nem kivitelezhető.

Annyiban "rosszabb" egy átlagos nőhöz képest, hogy bizonyos pózok nyilván nem úgy működnek, érthető okokból.

(Tudom, hogy férfiak válaszát várod, de érdekes a kérdés, így követés végett hagyok kommentet. Hátha válaszol valaki értelmes is a "fújtehén" típusú pasikon kívül is.)

2016. aug. 28. 19:19
 4/6 anonim ***** válasza:
16%

1-es és 3-as mekkora egy hülye! Ilyen idi0ták miatt terjednek a balfszságok!

Hogy tudna már egy csípőcsont szúrni?????

Agyhalottak!

Főleg nem a hasat!

Mikor az oldal irányba áll ki!

Fogalmatlan barmok vagytok! Azt sem tudjátok mely részei állnak ki egy vékonyka nőnek. De hozzászólni muszáj... Gyökerek!

2016. aug. 29. 08:00
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

#4 Köszönöm a tudományos kommentedet, tisztában vagyok vele, hogy hogyan épül fel egy nő fizikailag, magam is az lennék. ;)

Ennek ellenére, ahogy írtam is, párom kijelentését idéztem csak. Ha neked a nagyon vékony anorex jellegű nők az ideáljaid, akkor egészségedre. Remélem, érzékeled, hogy én ezért nem hívlak sem gyökérnek, sem balf.sznak... :) Gyakorold kicsit a toleranciát, köszönöm.

2016. aug. 29. 15:42
 6/6 anonim ***** válasza:
51%
Nem kérdezni kell , hanem megkell próbálni. Amúgy ha te már szexeltél volna nem tennél fel ilyen bunkó, buta kérdést. Mert tegyük fel hogy a férfi van felül, akkor se fekszik rá . El se lehet képzelni hogy teljes súllyal ránehezedjen az ember a partnerére.
2016. szept. 18. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!