Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy ismerősöm szexelni szeretn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ismerősöm szexelni szeretné velem. Elutasitottam. Viszont azóta többször is álmomban szerelmeskedtem vele. Az azt jelenti hogy én is kívánom öt tudat alatt?

Figyelt kérdés
2016. aug. 27. 15:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem mondtam, hogy szexeljen az állásáért.

Én csak azt mondtam, hogy lehet, hogy pont azért fogják kirúgni, mert nem tette szét a lábát.

Te kategorikusan azt állítottad: ez a viselkedés, a nemet mondás a garancia arra, hogy hosszú távon megtarthassa az állását a kérdező.

Vagy pont ellenkezőleg – állítom én, és ezzel is érdemes számolni. Mert az élet nem mindig szép.

2016. aug. 28. 17:47
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem pont erre gondoltam, amikor azt írtam, hogy hosszú távon tervez.

De nyilván ez is benne van.

Hanem arra, hogy mi van, ha megtenné, aztán valami nem lenne oké kettejük között vagy megszakadna mondjuk ez a szexkapcsolat és esetleg a mostani jó kapcsolatuk emiatt odalenne és így már nem tudnának együtt dolgozni. Én erre gondoltam. Hogy akár ez is lehet az elutasítás oka.

De nem is ez volt a kérdés.

2016. aug. 28. 17:58
 13/13 anonim ***** válasza:
én simán bevállaltam volna, főnökkel meg pláne F26
2016. okt. 19. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!