Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ismerősöm szexelni szeretné velem. Elutasitottam. Viszont azóta többször is álmomban szerelmeskedtem vele. Az azt jelenti hogy én is kívánom öt tudat alatt?
A lelked mélyén igen
Én is voltam már így, és a végén még is lett valami és boldogok vagyunk
Igen, utalhat arra, hogy tudat alatt mégis vonz téged a vele való együttlétnek a gondolata.
Az is lehet, hogy később meggondolod magad ez ügyben. Velem már volt ilyen.:)
Nos, elutasítottad erkölcsi okokból. Szerintem jól is tetted, amennyiben egyébként szereted a munkádat és hosszú távra tervezel az adott állásodat tekintve.
Azonban ez nem zárja ki azt, hogy egyébként pedig vágyj a vele való dologra, csak az eszeddel tudod, hogy nem helyes és ezért visszautasítottad.
De attól még vonzódhatsz hozzá és akár lehet, hogy emiatt is álmodtál ilyet.
A nagy kérdés, hogy egyébként vonzónak találod? Vagy van valami benne, ami megmozgatta a fantáziádat?
"Már bocs, 8-as, de az, hogy elutasította a főnökét pont, hogy nem garancia, hogy hosszú távon meglesz ez az állása. "
És honnan tudod, hogy pont emiatt nem marad meg?
Meg nehogy már azért szexeljen a főnökével, hogy megmaradjon az állása, ha éppen nem akarja...
Arról nem beszélve, hogy ki tudja, hogy ő olyan főnök-e. Lehet, hogy csak a felettese a kérdezőnek, de van még nagyobb feljebbvaló is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!