Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Száraz szex mennyire biztonságos?
Figyelt kérdés
Tegnap ruhán keresztül egymáshoz dörgölőztünk egy pasival, itthon vettem észre, hogy átázott a nacim alul, valószínű előváladékos lett...
Mennyi az esély, hogy így terhes leszek?
2016. aug. 26. 11:20
1/9 anonim válasza:
Az lehet, hogy te voltál ha nagyon nedves voltál. Ha rajta is ruha volt, pl. nadrág akkor főleg. Az előváladék nem fél liter, hogy átázzon tőle a nadrág szerintem. Nem leszel terhes! :)
2/9 anonim válasza:
Nem rosszból, de amíg ennyire nem vagy tisztában a saját tested működésével, addig inkább ne pasizz, pláne ne szexelj...
Nem lehetsz terhes.
3/9 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok a dolgokkal, csupán nem szeretnék szexelni még, ezért döntöttünk 'ennél' .. Csak megijedtem a folttól a nacimon..
2016. aug. 26. 11:39
4/9 anonim válasza:
Száraz tónak nedves partján
döglött béka kuruttyol.
Hallgatja egy süket ember
ki a vízben lubickol.
Sej-haj denevér
biciklizik az egér
Sej-haj denevér
bennünk van a kutyavér.
5/9 anonim válasza:
Tisztában vagy a dolgokkal...látom. Na felejts el gyorsan a "pasikkal" való bármilyen szexuális érintkezést, fogj egy bögre kakaót és kapcsolj át a minimax-ra. Az való még neked.
6/9 anonim válasza:
Úr Isten. Mond hogy ez a kérdés csak vicc. 22 L
7/9 anonim válasza:
Nem tudom, hogy egyesek miért "ruházzák" fel a hím ivar sejteket mindenféle szuper képességgel: Tűzön-vízen, szöveten át, előre a petesejtig. Nincs ilyen, levegőn megdöglenek, nem mennek át a nadrágon, ott pusztulnak, ennyi, nincs tovább.
8/9 anonim válasza:
Ha mégis terhes lennél, akkor el ne vetesd, lehet, hogy szuperereje van
9/9 anonim válasza:
Ilyen körülményke között még David Merlini hímivarsejtje is csődöt mondana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!