Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolatról történetek?
Eddig két szexkapcsolatom volt. Mindkettőnek én vetettem véget, mert a férfi többet akart, rendes kapcsolatot. Ami fura, mert nem vagyok egy szép nő. Csak külsőre sosem szoktam tetszeni senkinek és állítólag nehéz termésuetem van.
A mostani párom is szeykapcsolatból van. Immáron 6 éve.
Tőlem jelenleg 2 pasi akar szexkapcsolatot, de nem kezdek bele egyikkel sem. Igazából az egyik iránt már most többet érzek hát még ha szexelnénk.....
Inkább hagyom az egészet.
2 ilyenem volt. az elsőbe a srác beetetett nagyon, és szerelmes voltam. aztán közölte h neki ez csak szex és semmi más. és tudta h beleszerettem és véget vetett ennek.
2. pedig most is tart és nincs szerelem
Nekem csak eddig egy szexkapcsolatom volt, de bőven elég volt egy életre. Csúnya vége lett a dolognak, köszönő viszonyban maradtunk, de azért érződik a feszültség köztünk. Mindenesetre én nem bántam meg, de nem fogok több ilyenbe bele menni.
Szerelmes lettem a srácba sajnos, én vetettem véget a dolognak, de indokot nem mondtam el neki.
8 hónapig tartott kb. :)
Hol volt, hol nem volt egyszer csak megtörtént.. Szerelem volt - e nem emlékszik senki sem. Nem volt több három hónapnál, mert a lány másra várt.. Többet sajnos nem mondhatok, nem vagyunk mi nagy haverok.
Véget ért a történet, álmodjatok szépet ( PONT ! )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!