Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek eegy szexkapcsolatról? Ti belemennétek ha egy lány felkínálja ezt a lehetőséget, de közli hogy nuku cumi, és annyira nem az esetetek?
Minden további nélkül !
Később akár változhat is..
Nuku cumi, mármint hogy csak én nyaljam?
Ha tetszik a lány, belemennék, szeretek nyalni.
Az annyira nem az esetem nem azt jelenti hogy nem bejövőa, de vannak nála jobbak is, és nem választanám kapcsolatra
Szóval azt mondjátok idővel még a szájába is kerülhet? Nekem ez fontos, mert ha mensizik is akkor is üríthetném a tárat
A puncit meg kell becsülni.
Jó a csaj? Bevállalom hogy nem pippant le. Aztán nem tudhatod előre, lehet egyszer bevadul és az is megvan.
Nagy hülye vagy, ha a szopás hiánya miatt nem varrod le párszor.
Kizárólag akkor ha nem akarnék komoly kapcsolatot és csak időlegesen kéne.
Ritka a hosszú szexkapcsolat,mert idővel jönnek az érzelmeké valamelyik fél elfelejti mi a lényeg.
Nekem a leghosszabb szexkapcsolatom majd 1 évig tartott, férjes asszony volt és Én szakítottam meg, mert rohadtul hiányzott amikor nem tudtunk találkozni. Soha többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!