Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dromedarbalu kérdése:
Szerintetek tényleg lehet péniszt novelni?
Figyelt kérdés
Nekem teljesen "átlagos" méreteim vannak.
Szerintem hulyeség.
De ezt csak Az én véleményem. Szerintetek?
2016. aug. 24. 11:01
2/8 Noren1989 válasza:
Erekció...100%, hogy bejön. A műtéteket se javasolják, de ott ígérgetnek néhány centit hosszra, legalább.
3/8 A kérdező kommentje:
En is erre jutottam.
2016. aug. 24. 11:20
4/8 anonim válasza:
Nem, nem lehet. Akik azt mondják igen, azok hazudnak és pénzt akarnak keresni, miközben tönkreteszik az egészséged.
5/8 anonim válasza:
műtéttel lehetséges, de szerintem nem éri meg.
6/8 anonim válasza:
Műtéttel sem lehet növelni, csak egy kicsit kihúzni.
Akkor viszont jön vele a zacskód is, ami baromi ronda így!
7/8 anonim válasza:
hát ha a biológiát veszem alapul akkor növekedési hormon nyomnak belé azoknak lehet nagyobb de mivel a növekedési hormon mindenhol hat így lehet nagyobb lesz a töke de arányosan ő maga is ráadásul mesterségesen beleszólni a genetikai méretedbe nagy eséllyel valamilyen problémát okozna arról már nem is beszélve hogy honnan "termelnék" mega hormont szóval lehet léteznek módszerek de vagy hihetetlen drága vagy veszélyes vagy mindkettő.
8/8 anonim válasza:
Lehet különféle nyújtószerkezetekkel, melyek orvosilag is jóváhagyottak. Csakhogy hónapokig 6-8 órát viselve beleőrülsz a fájdalomba tőle.Nem igazán éri meg és drágák is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!