Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire éri meg egy műpunci?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire éri meg egy műpunci?

Figyelt kérdés
próbáltátok már, milyen érzés?

#fakepussy
2016. aug. 24. 01:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Nő vagyok, egy próbát mindeképp megér. Olvass utána hogy melyik a legjobb fajta. Semmit nem veszíthetsz, né is vettem már rossz vibrátort/dildót, az a pár perc kiérő a szex shopig semmi nem volt. Volt amelyik bejött és volt amelyik kuka.
2016. aug. 24. 01:53
 2/5 anonim ***** válasza:
89%
Hát nem fáj a feje
2016. aug. 24. 02:38
 3/5 Noren1989 ***** válasza:

Egyetértek az előttem szólókkal. Emellett hozzátenném, hogy nagyon gyorsan rá lehet únni, legalábbis nálam így volt. Ehhez mérten viszont megérte az árát. 5k volt csak.

26/F

2016. aug. 24. 08:53
 4/5 anonim ***** válasza:
52%
Nekem Fleshlight van. Megérte szerintem! Persze ne várj nagy extrát, az igazi az igazi, de heti 1-2x jól el lehet vele lenni. :) Inkább mint gumiban qrvát egy alkalommal!
2016. aug. 24. 11:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is ráuntam úgy 20 használat után, túl macerás. De ha mégis veszel akkor legalább 20ezret költs rá és egy fleshlightot vegyél, az 5ezer forintos vackokkal nagy eséllyel megszívod.
2016. aug. 24. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!