Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ezt a gyerekkort, hogy felejth...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt a gyerekkort, hogy felejthetném el, vagy dolgozhatnám fel?

Figyelt kérdés

Elnézést, hogy itt egészítem ki.

Dióhéjban annyi az egész, hogy kisgyermekkoromtól kezdve édesapám alkoholista volt. Pici korom óta bántalmazott mint lelkileg mint fizikailag. Illetve tett olyan dolgokat ami molesztálásnak számít, szerintem. Azt tette,hogy mikor 5-6 éves lehettem és az anyukámmal aludtam , arra ébredtem fél álomban ,hogy éreztem ,hogy valaki hozzám nyúlkál, és mikor kinyitottam a szemem akkor láttam, hogy apám du*ta anyámat, és közben a hasamat és a lábamat simogatta.Illetve egyszer a tükör elé állított ,és azt hiszem olyan indokkal,hogy nincs betűrve az atlétám, letolta a nadrágomat és a bugyimat és a bugyimat az atlétámba húzta, aztán felhúzta a nadrágomat.Akkor nagyon furának találtam ezt,hiszen apám soha nem gondoskodott így rólam, csak bántott mindig, és csúnyán beszélt nekem. Volt olyan ,hogy fojtogatni akart 8 éves koromban , mert éjszaka bejött részegen és nem hagyott minket anyával aludni, és bántott minket. Minden hétvégétől rettegtem, mert akkor részeg volt és akkor extrán bántalmazott, ahhoz képest mint mikor józan volt.Édesanyám idegbeteg volt kiskoromtól kezdve, és este mindig altatókkal aludt, így nem ébredt fel semmire. Apám egyszer sz*xvideót készített édesanyámról miközben anyukám be volt aludva az altatóktól,és minden részletére emlékszem, mert anya "sokkot" kapott és elfelejtette időben kikapcsolni, én pedig végignéztem. Azóta is előttem van minden részlete, 7 éves voltam,a földön játszottam, és arra emlékszem,hogy undorodtam tőle, és nagyon megijedtem. Amióta az eszemet tudom, mindig attól féltem ,hogy apukám komolyabban molesztálni fog, és ettől szorongtam mindig, és ez nem egészséges érzés egy kislányban. Így növögettem, amikor 9 éves koromban édesanyám beteg lett és elkezdett hallucinálni dolgokat, nem foglalkozott velem, és öngyilkos lett és én találtam meg 9 éves koromban, de még időben hála Jézusnak. Én nagyon anyás kislány voltam, mivel apám csak bántott és terrorizált, és megalázott minden fajta módon amit most nem konkretizálnék. Anyukámat visszahozták a halálból ,és ezt követően 2013-ig minden évben végig beteg volt, és hallucinált, nem foglalkozott velem, volt olyan is ,hogy meg akart késelni, és ellökött magától mikor meg akartam ölelni ,puszilni, csak azokkal az 'emberekkel' állt szóba akiket behallucinált ,és én minden nap odaálltam a garázs üvege elé éjszakánként és hallgattam az édes hangját ahogy beszél a beképzelt embereihez, mert mindig olyankor megnyugtatott a hangja , mert nappal apám gyötört és vert, terrorizált. Ez volt az egyetlen örömöm, amikor halhattam az én anyukám hangját, még ha nem is hozzám szólt. Így nőttem fel. Most 18 éves lány vagyok, volt már több barátom is, de egyszerűen félek a szexualitástól, ezért még nem jutottam egy fiúval se csóktól tovább, pedig mások szerint nagyon szép vagyok, de ez engem nem érdekel, mert úgy érzem ,hogy a szüleim által tönkre vagyok téve. 1 éve történt ,hogy apám részegen olyanokat mondott nekem ,hogy ' higyjem el "ba**ni" nagyon jó érzés, nagyon finom, és nagyon jó lesz utána nekem ', és ilyen undorító dolgokat taglalt nekem több mondatban. Ezen kívül apám 2014 október óta 2015 szeptemberéig minden hétvégén és a legtöbb esetben hétköznap is bejött részegen a szobámba és terrorizált,fenyegetett órákon keresztül. (anyukám nem védett meg szinte soha) 2015 márciusában annyira megvert ,hogy kihívta rá anyukám ( aki a betegsége óta szintén sokat ver) a rendőröket, és azok ráijesztettek apámra, így 2015 április, májusban békén hagyott, aztán folytatta egészen szeptemberig, amíg el nem ment dolgozni külföldre. Azóta "csak" akkor csinálta ezeket mikor hazajárt egy hétre havonta, de hála Istennek ,hogy húsvét óta békén hagy. Egyébként mindig olyanokat beszélt nekem ,hogy levágja a fejem és focizik vele, meg a fejembe állítja a fejszét és ezekhez hasonlókat, illetve mindig leku**ázott, és ezt a szót cifrázta. Anyukám nem védett meg , és mikor próbálnám vele megbeszélni ezeket , akkor azt mondja ,hogy ők nem tettek tönkre, hanem én tettem tönkre saját magamat.Ezen kívül még nagyon sok szomorú dolog történt amik iszonyatosan fájnak, de nem szerettem volna túlságosan részletes lenni. Köszönöm a segítséget előre is nagyon.

2016. aug. 23. 21:17
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:

Apádnak a sitten a helye,ha elköltöztél otthonról jelentsd fel...Jobbulást!

2-ik voltam.

2016. aug. 23. 22:34
 12/36 A kérdező kommentje:
Voltak ettől durvábbak is sajnos:( Mikor iskolatáskát kellett volna nekem venni, akkor apám azt mondta ,hogy hordjam Tescos szatyorba a kis könyveimet. Vagy mikor kitűnő tanuló lettem , és vittem örömmel a bizonyítványomat haza ,akkor azt mondta ,hogy mutassam meg majd ha az őt érdekli. Mikor mondták ismerősök,hogy "ez a lány olyan mint egy modell" , akkor apám azt mondta,hogy : "álmodik a nyomor". :( Ezek nagyon rosszul estek, és anyukám mindig azt mondja ,hogy ő nem tehet semmiről:( Elmondtam neki ,hogy kiírtam ide az életemet, és nézze meg ,hogy kívülállóként mit gondolnak az emberek, és tudjátok mi volt a legfőbb baja?:( Az ,hogy mi lesz ha rájönnek a nevére és bajba kerül apám, hogy mit akarok én ezzel el érni.:( Nem bírom ezt a fájdalmat tovább elviselni. Csak annyit szeretnék,hogy ismerje el anyukám ,hogy ők tettét tönkre az eddigi életemet, mert mindig azt mondja ,hogy 'ettől sokkal rosszabb apák is vannak" és úgy akarja beállítani, mintha én felfújnám a gyerekkori sérelmeimet:( Mindig azt mondja ,hogy ő nem emlékszik.:( Még arra sem ,hogy tavaly apám mennyire agyonvert, ököllel ütötte a fejemet, a gyomromat, és megalázott.
2016. aug. 23. 23:30
 13/36 anonim ***** válasza:
100%

Itt első körben azt kellene megértened, hogy a szüleid nem fogják elismerni azt, hogy ilyen szinten elcseszték az életedet. Veled pedig az a nagy probléma, hogy annyira sóvárogsz a szülői szeretetre (mivel ez kimaradt a fiatalkorodból), hogy:

1) nem veszed észre azt, hogy az igazi szüleiddel már soha többé nem kellene foglalkozni. El kellene őket felejteni egy életre.

2) Már rég a saját önálló életedre kellene koncentrálni, amiben nincsenek benne a szüleid.

Azokat az éveket már soha nem fogod visszakapni. Soha nem fogod megtudni, hogy milyen egy szerető családban felnőni. Ez sajnos tény. Ezért kell a pszichológus, aki megmutatja neked, hogy mindezt hogyan teheted elviselhetővé. Mert ez a lelki kín megszűnni nem fog.

2016. aug. 23. 23:41
 14/36 anonim ***** válasza:
100%
Menekülj innen ahogy tudsz, nem bírom elégé hangsúlyozni !!!! :((
2016. aug. 23. 23:43
 15/36 A kérdező kommentje:
Én csak arra vágytam volna, ha apám egyszer azt mondja nekem ,hogy "kislányom" .:( De ő csak büdös kur*ának, meg rohadt nyomorultnak, meg ehhez hasonlóknak szólított. Amikor jöttek húsvétkor a locsolók, akkor úgy hívott ki a szobából, hogy "görény kifelé!" és ha tovább mentem volna mint ameddig ő akarta, akkor rám ordított ,hogy " vissza!" mint egy büdös kutyának:(
2016. aug. 23. 23:54
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
Te mit tervezel tenni?
2016. aug. 23. 23:58
 17/36 anonim ***** válasza:
100%
Tudod ugye, hogy anyukád is áldozat? Csak ő még sokkal kevésbé tudta kezelni a helyzetét.
2016. aug. 23. 23:59
 18/36 anonim ***** válasza:
2016. aug. 24. 00:04
 19/36 anonim ***** válasza:
100%

Anyukád tipikusan a csendestárs, cinkostárs ebben a kapcsolatban. Apukád manipulálta éveken át őt is, és inkább behódol neki, csak őt ne bántsa lelkileg, testileg. Ahelyett, hogy kiállna melletted, mint lánya mellett, elviseli a dolgokat. Undorító fajzat az ilyen anya, az apát már leoltottam. Én a világ legboldogabb embere lennék, ha egyszer lenne egy saját lányom, akire mérhetetlen büszke lennék alapból, hát még ha jól is tanulna, ügyes is lenne...

Komolyan kívánom, hogy jobbra forduljon a sorsod, az eszem megáll, hogy ilyen értelmes emberek szívnak, a sok parasztarcú meg élvezi az életet.

2016. aug. 24. 00:22
 20/36 A kérdező kommentje:
Szerintetek volna értelme feljelentenem? Anyukám itt rimánkodik, hogy fel ne jelentsem, mert ,hogy szégyent hozok az ő nevére.:( Őt tényleg nem érdekli,hogy a lányát molesztálták, és brutálisan terrorizálták testileg,lelkileg? Arra gondoltam,hogy ha feljelentem , akkor a hazugságvizsgáló úgy is kimutatja ,ha hazudik, és akkor nem tud többet bántani engem.:( De már nem bírom elviselni ezeket az emlékeket, hogy miért érdemeltem ezt ki.:( Picike koromban folyton arról álmodoztam, hogy majd apukám egyszer az ölébe vesz és azt mondja nekem, hogy megváltozott ,és többet nem fog bántani, és szeretni fog, és boldog család leszünk.:(
2016. aug. 24. 00:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!