Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, aki volt már szex kapcsolatban, milyen volt az első alkalom? Priviben is írhattok. Én tartok a dologtól nagyon.
Volt pasi akivel kicsit zavarban voltunk, főleg a pasi. Majdnem 2 órát beszélgettünk előtte és szerintem mindketten azon gondolkodtunk, hogy mikor kezdeményez már valaki, de én nőként nem akartam. Pedig ittunk is, szóval lazábban kellett volna vennünk! Aztán csak beindult a dolog.
Aztán egy másik férfi baromi magabiztosan várt, neki nyilván nagy gyakorlata volt a dologban, nem is kellett sokat várni, hogy kezdeményezten, talán túl hamar is volt... ( kb 10 perc beszélgetés után). De vele én is oldottabb voltam a magabiztossága stb. miatt! Tudta mit akar, hogyan mennek a dolgok.
Ajánlom, hogy igyatok egy kicsit. Nem kell tök reszegnek lenni, csak hogy oldottabbak legyetek és merjetek belevágni! :)
Páromnak volt egy futó szex kapcsolata egy hosszú rossz kapcsolat után ahol tombolni akart.
Azt mondta nagyon parázott, de jó volt, mert felszabadító volt, csak szexről szólt, semmi másról és emiatt hamar el tudta engedni magát.
#2: látszik, nagyon képben vagy:DD
Szerintem olyan, mint egy egyéjszakás (csak ugye ott egyszer fekszel le a pasival, itt meg többször). Ne parázz rajta, igyatok egy kis alkoholt, beszélgessetek, hogy feloldódjatok.
Az alkohol kilőve, mert gondolom el is megy haza a dolog után.
A másik, hogy ugyan szex kapcsolatnak indul, de ki tudja a folytatásra sor kerül-e.
Amúgy köszönöm mindenkinek aki válaszolt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!