Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is kiakadnátok ezen?
Figyelt kérdés
Még hajnalba nyomtunk egy menetet a barátnőmmel, tökre élveztük.Először misszionáriusba aztán lovagolt egy kicsit, ez kb 12 percig tartott.Aztán a végén megkérdeztem hova szeretné a spermát és erre azt mondta, hogy verjem zsepibe.Ezen teljesen ki voltam.Levagyok hangolva egésznap.Általában a hasára,arcára vagy a mellére engedi.Most nem értem mi történt.2016. aug. 21. 13:26
1/10 anonim válasza:
Valószínű nem akart menet után fürdeni, ennyi :)
Ne vedd ezt annyira a szívedre szerintem.
2/10 anonim válasza:
Én nem akadnék ki. Egyszerűen nem akart újra lemosakodni, ennyi.
5/10 anonim válasza:
Neked nem való a szex, avagy a párkapcsolat, ha ennyin kiakadsz.
6/10 anonim válasza:
Nőként irom hogy azért az hogy verje zsepibe tényleg lehangolható lehetett. Millió más módon be lehetett volna fejezni úgy hogy a csaj ne legyen olyan. Meg amúgy is szex után az ember azért lemosakszik ha lehetősége van rá.
7/10 anonim válasza:
Ez legyen a legnagyobb bajod az életben. Felesleges kiakadnod ezen.
8/10 anonim válasza:
Nem értem, mit értetlenkednek itt többen is. Szerintem az ilyesmi eléggé elgondolkodtató, intő jel, és befészkeli magát az ember agyába, milyen szexuális élet is vár rá a partnerrel.
Amúgy meg lehet ezt oldani úgy, hogy ne legyen ilyen illúzióromboló, és fürdeni se kelljen.
1. Szájába megy el a csajnak
a., lenyeli
b., kiköpi (akár zsepibe is)
2. Srác hátára fekszik, csaj
a., kézzel
b., szájjal-nyelvvel elélvezteti úgy, hogy a srác hasára menjen.
3. Bárhova, bárkire menjen a cucc, a nedves törlőkendő csodát tesz, fürdés nélkül.
Aki szex zárásaként a pasijával egy pzs-be vereti, az elég érdekes nő, és megkérdőjelezi, mennyire szereti, és mennyire királylány.
10/10 anonim válasza:
Én vertem volna...ki a fogát. Elég paraszt egy csajod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!