Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottunk a pasimmal, és ő másnap fizetett egy eroikus masszázsért. Következő nap újra összejöttünk de most hogy elmondta ezt nagyon kiakadtam. Ti is kiakadnátok ezen?
A Jóbarátok Ross és Rachel jelenet ugrott be: "de hát szakítottunk !!!" Nem voltatok együtt, szabad ember volt.
N.
Én kidobnám mint macskát szrni. :)
Rohadt jól masszírozok és csomószor csinálom is a kedvéért, mikor nekem sincs kedvem és ha ezek után elmegy máshoz akkor mehet a fenébe inkább csinálom olyan pasinak, aki nem rohan máshoz egy nagyobb veszekedés után.
Én nem problémáznék simán megmondanám hogy akkor ez volt a történelem legrövidebb békülése.
Ne picsogj már.. örülj annak hogy veled van én biztos nem mentem volna vissza hozzád..
nem szexelt mással normális dolog ha kiváncsi bizonyos dolgokra és élni akar.
Azért nem kéne egyből lehurrogni szegény lányt. Én ha szétmennék a barátnőmmel, akkor nem mennék egyből másnap kur.vázni. Ha igazán szeretne, akkor várt volna rád egy kicsit, hogy hátha lecsillapodnak a kedélyek. Én biztos kiadnám az útját.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!