Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit nem értem a lányokat. Mindenki a külsőt nézi miért van ez? (Troll, viccelődési commentet nem kérek köszönöm. )
Lányok , miért a külsőt nézitek ? (Azt értem hogy hogy az is számít de az változik)
Macis jellegű srác vagyok 23éves, és eléggé zavaró számomra hogy ez miatt mindenki máshogy tekint rám.
Tudom , hogy van olyan lány aki a macis jellegű srácokat is kedvelik de részemről semmi baj sincs velem
(Igényes,szép arcú,magas,puha vicces párna vagyok)
Kort is kérnék commentekben lányok.
Az a helyzet,hogy minden ember nézi a külsőt.Olyan nincs,akinek nem számít,csak az emberek ízlése változatos.
Egyébként részemről a macis külső nem lenne kizáró ok,ez viszont igen:" ez miatt "
Ha szóban be is csúszik pár ilyen,legalább írásban azért jó ha törekszik az ember,a helyes/igényes nyelvhasználatra.Szerintem rettentő kiábrándító,amikor valaki úgy fejezi ki magát,mint a 90 éves mamám.
A másik pedig:"Tudom , hogy van olyan lány aki a macis jellegű srácokat is kedvelik de részemről semmi baj sincs velem"-ez így teljesen értelmetlen.
Szerintem itt elsősorban nem a külsőddel lesz probléma,hanem az intellektuális képességeiddel.
Vagy kezdj el konditerembe járni és legyél olyan kigyúrt pasi,akiről álmodoznak a lányok vagy kezdj el tanulni és rengeteget olvasni,hogy érdekes beszélgetőpartner legyél.
23 éves vicces fiu vagy, ez a baj.
a nőknek férfiak kellenek. kemény férfiak, nem puhányok
Ott a pont.
Ne puha, kemény legyél!:D
Főleg ne fiú, inkább férfi:D
Na arra inkább csúszik a bugyi:D
18/l
És a fiúk/férfiak mért csak a külsőt nézik?
Ez szerintem igaz mindkét félre, de hogy a kérdésedre válaszoljak: szerintem azért mert minden filmbe, plakáton stb.. csak az izmos kigyúrt embereket látják :(
21/L
Mi a $zart nézzünk, ha nem ismerjük a másikat? Az első benyomás döntő, azt meg a külső határozza meg.
És nincs az az ember, aki szívesen ismerkedik tovább olyannal, aki neki nem tetszik.
(Kivéve a megalkuvó pasik, akiknek mind1, csak nő legyen alapon bárki megfelel.)
Másik, hogy egy rakat kérdés arról szól, a nőknek csak a pénz számít, és ezért elítélik őket. Most neked meg az a bajod, hogy a külső a fontos?
Érdekes vagy, meg kell hagyni...
Igen, vannak nők, akiknek bejönnek a mackós pasik. De akinek nem, azokat nem kell győzködni, sem kérdezgetni.
Ha egy pasinak nem jönnek be a teltebb nők, azokat se piszkálja senki, hogy de miért nem... és azok általában bunkó stílusban adják elő a dolgot, és hordják le minden $zarnak azokat a nőket, akik nem vékonyak...
Mert a pasiknak is sokat számít hogy hogyan néz ki egy lány külsőre
.. " Külső megfog, Belső megtart "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!