Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit nem értem a lányokat. Mindenki a külsőt nézi miért van ez? (Troll, viccelődési commentet nem kérek köszönöm. )
Lányok , miért a külsőt nézitek ? (Azt értem hogy hogy az is számít de az változik)
Macis jellegű srác vagyok 23éves, és eléggé zavaró számomra hogy ez miatt mindenki máshogy tekint rám.
Tudom , hogy van olyan lány aki a macis jellegű srácokat is kedvelik de részemről semmi baj sincs velem
(Igényes,szép arcú,magas,puha vicces párna vagyok)
Kort is kérnék commentekben lányok.
Olvasom itt kedves kommentelők között, hogy fogyjál le, legyél kockás és akkor lesz csajod. Én úgy érzem, hogy az eredeti problémát nem oldottuk fel ezzel.
Hozott anyagból kell dolgozni. Nekem, van egy ronda gerincferdülésem, szabályosan S alakom van. Nem tehetek róla, sajnos van egy betegségem ami miatt a gerincoszlopot tartó izmok nem tudnak megerősödni. Mégis nem egy párkapcsolatom volt már, mert be tudtam bizonyítani, hogy igen is, érdemes kompromisszumot kötni, egy boldog párkapcsolat miatt.
A dolog lényege, hogy jól érezd magad a bőrödben!
Ha azt sugárzod magadról, hogy igen, te vagy a valaki!, akkor teleszel az, aki után a lányok rohannak, nem pedig fordítva. Önbizalom a lényeg!
Igen! Macis vagyok! Igen! Jól érzem magam! Igen! Én teszek a nőknek szívességet hogy szóba állhatnak velem!
Jó. Kicsit lesarkítottam a dolgot, de remélem az üzenet átment.
Kb. ugyan annyira múlik a külsőségeken a dolog, mint a kisugárzáson.
A másik remek kérdés pedig az, hogy kire van szükséged. Lányokra, vagy nőkre?
Mert a 18-20 év körüli LÁNYOK (tisztelet a kivételnek) zöme, szinte még gyerek és a külsőségekre megy. Hány kocka van a hasadon, van e fullos verdád meg chill ruhád. Ők még tapasztalatlanok, és nem tudják hogy a gyerek, nem a sportcipőt fogja örökölni, hanem azt, ami a kiszemelt fejében van. Vagy éppen nincs.
Az idősebb korosztálynál szerintem érdemesebb lenne keresgélned.
Az a 2-3 év korkülönbség nem a világ. De egy 25-6 éves NŐ az más tészta. Az tudja mit akar, tapasztaltabb és képes átlátni a külsőségeken és hajlandó elnézni azt a kis pocakot, ha meg tudod nevettetni és tudsz olyan biztonságot nyújtani neki, amit egy igazi NŐ megérdemel. ;)
Ez szintén lesarkított dolog volt, mert nagyon sok minden máson is múlik a dolog, de remélem az üzenet átment és sikerült magvas gondolatokkal gazdagítanom téged. :)
26/F
Tudod azért nézi mindenki a külsőt (nyugi, még te is!), mert először csak látod a másikat, mielőtt megismered. És hát emberi mivoltunkból is, a hormonokból, meg úgy alapból is emberenként változik, hogy kinek mi tetszik. Valaki a magas, vékonyabbra bukik, valaki meg éppen az izmosabbakra, mások meg a vékonyabbakra, alacsonyabbakra, megint mások meg a mackósabbakra.
Tehát az, hogy valakinek tetszel, az nem azon múlik, hogy te magad hogy nézel ki, hanem hogy az adott illetőnek tetszel-e. Fejben, érzésekben, hormonálisan, hogy megvan-e az a bizonyos kémia kettőtök között. Ha megvan, akkor nem kell, hogy az adott illető tökéletes külsővel rendelkezzen, de legyen benne valami ami megfog.
Ha eléd állna egy lány, aki neked nem tetszik, akkor te összejönnél vele? Nyugi, egész biztos, hogy nem, mert nem tetszik és kész.
És tudod volt már néhány kapcsolatom és hogy őszinte legyek, ha volt az illetőben valami, ami megfogott, onnantól fogva már nem az számított, hogy hogy nézett ki, hanem milyen ő maga. És valljuk be őszintén, egy pasi, akinek nincs önbizalma, nem tud ő maga túllépni azon, hogy esetleg nem tökéletes a külseje, az soha nem lesz vonzó mások számára. Egy olyan férfi lesz vonzó a nők számára, aki bár nem tökéletes külső terén, de elfogadja magát olyannak, amilyen, és igen, legyen humora, tudja megnevettetni a nőt, ugyanakkor lehessen vele kommunikálni, de azért legyen benne valami férfias, kicsit valami vad, tehát legyen magabiztos, férfias! És ehhez nem kell tökéletes külső!:)
29N
Mindenki nézi a külsőt, aki azt állítja, hogy nem, az hazudik. Ez van. Nyilván te sem fogsz összejönni, egy 150 kilós, de jólelkű lánnyal, ha nem fog meg a másik külsejáben semmi, akkor tökmindegy, milyen vagy belül. Kell a fizikai vonzalom is.
Ha nincs a lsutaságon kívül más akadálya, az én szememben pl. a kövérember egyszerűen igénytelen. Ezt a "mackós típus" hülyítést inkább felejtsd el. Nyilván nem plusz 4-5 kilócska felesleg, hanem bizonyos szintű kövérség. Na ez sokaknak nem vonzó és nem is egészésges. Van, amiben igenis megéri változtatni, a normális testmozgás és egészségesebb étkezés SOHA nem hátrány, legalább javulna az önbizalmad is és nema gyakorin kellene kérdezgetni, vajon egy vicces, puha párna miért nem kell a nőknek. A leírásodban önmagadról így kb. semmi nem férfias. Önbizalomhiányos vagy, nem is egy első látásra vonzó külsővel és úgy rácsodálkozol erre "miért a külsőt nézik" kérdésre, mintha újdonság lenne. Ez így ámblokk taszító.
Ha zavar, akkor állj fel a számítógéptől és menj el futni, sportolni. Ne itt csorgasd a nyálad.
Nyilván Te is ugyanúgy nézed a lányok külsejét, ahogy azok a "szörnyű" lányok teszik, akikről a kérdésed szól.
Persze, hogy nézem/nézik a külsőt. A szexuális vonzalom a szerelem része.
"puha vicces párna vagyok".... inkább nem is részletezném, hogy ilyen jellemzéssel milyennek képzellek.
Hmm. szerintem inkább legyél puha, mint kemény... de! persze normális keretek közt.
ami fontosabb: légy magabiztos és fogadd el önmagad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!