Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mit szólnátok, ha egy szimpatikus nőről kiderülne, hogy nyíltan két férfival él párkapcsolatban?
Figyelt kérdés
2016. aug. 20. 18:56
11/18 anonim válasza:
Semmit,hisz az ő dolga.de azt én is osztom ahogy az előttem szóló valaki,hogy sok itt az irigy ember.
12/18 aikiboxer válasza:
Normális, én is szeretnék két nővel.
13/18 anonim válasza:
Mármint 3-an laknak egy házban vagy mi?
Vagy csak kettővel dugatja magát? Es hol itt van, hol ott?
15/18 anonim válasza:
Ha mindkét férfi tud róla és elfogadják akkor semmit. Ő dolga. Viszont max csak szopatnám, nincs kedvem tripla sajtos puncit dugni. :)
16/18 anonim válasza:
Ha ettől nem lenne szimpatikus, akkor eleve óriási nagy f*rok lennék. Ez az ő dolga. Meleg vagyok, és véletlenül jöttem ide, bocsánat. xD
17/18 anonim válasza:
Azt hogy egészségére!Ha mindhárom fél benne van akkor miért ne!Hangsúlyozom mindhárom!
Egyik ismerősömről nem rég tudtam meg ugyanezt...Kriszta Te vagy az?? :)
18/18 ZoltanAnglia válasza:
En 4-5 novel szeretnek elni...we mindegyuktol gyereket is akarnam.
Es kinel mi koze hozza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!