Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arulok egy draga luxus kistáskát. Az normális hogy felajanlkoznak lányok szexert cserebe? 64ezer ft a taska boltban. En 35ert adom es sok 16-25kozti lany ramir. Nekem durva ez.
Figyelt kérdés
2016. aug. 20. 16:28
11/37 RRR válasza:
na és?
attól még kell ,azért mert szült, nem kell elhanyagolni egy finom puncit!
12/37 anonim válasza:
Miért,a gyerekes nőknek màr nincs is pinàjuk?Oo
13/37 anonim válasza:
H.N. Mit játszod magad,pár éve szopkodtad a faszokat most meg játszod az úrinőt, Te törpe
14/37 anonim válasza:
Ha nem táskáért, akkor másért.
Elég gyenge kamu kérdés. Eleve mi szükséged van egy női luxus táskára? Mert pl ha ha volt csajodé volt ő hülye lenne visszaadni neked amikor ő is eladhatja. Ha meg egy ismerős kért meg, hogy add el, akkor meg hülye kenne ha nem kapna érte semmit.
15/37 anonim válasza:
Mutizol képet arról a varázstáskáról?
16/37 anonim válasza:
kifizetem neked a táskát küld a csajokat hozzám
majd én felpróbálom őket ha te nem birod megb,,,,.a,,,,ni egyiket se
17/37 anonim válasza:
igen egy kép jo lenne ha nem kamu
18/37 anonim válasza:
Az egy dolog hogy mi volt régen.. Az hogy kismama vagyok nem jelenti azt hogy nincs mire vigyáznom. Pont ellenkezőleg!!!
19/37 RRR válasza:
valaki elárulná ,miért pontozott le???
tényleg nem értem..
nem akarok hülyén meghalni!!!
20/37 anonim válasza:
RRR ha őszinte vagy akkor azért ha meg mondod az igazat azért ha tahó vagy akkor azért mindig van valami amiért valaki le pontoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!