Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sok nőnél létezik, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok nőnél létezik, hogy fiatatal pasi fétisben "szenvednek"?

Figyelt kérdés
2016. aug. 19. 19:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Jó kérdés :D én meg érett nő fétisben szenvedek. Biztos vannak.
2016. aug. 19. 19:38
 2/7 anonim válasza:

Igen,sok nönel jellemzo...nekem pl az elmult 2kapcsolatom mind olyan volt h 10-18ev korkulonbseg volt.25vagyok...fugg a pasitol is..a megjelenesen,a humoran...

Az utolso kapcsolatomban a holgy 43 eves volt...sokszor atbeszeltuk h mit keresunk egymas mellett...

En szeretem az erett noket,ö pedig a fiatal bevallalos pasikat...

Nagyon jok voltunk egyutt,de munka miatt elkoltozott...azota is szoktunk telon dumalni...nagyon sajnalom h igy alakult,mert valoban tudnak valami plusszt!!!!!

2016. aug. 19. 19:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Nálam ez csak 3-5 évet jelent, de végülis igen :)
2016. aug. 19. 20:07
 4/7 anonim ***** válasza:
Én csak 20 vagyok,de nagyon tetszenek a 18-19 éves pasik is :) Jobban,mint a nálam idősebbek általában.Sőt,17 évesek között is van,aki tetszik,de ők inkább csak plátóiban maradnak:D
2016. aug. 19. 20:10
 5/7 anonim ***** válasza:

Én nem szenvedek semmi ilyenben. De kb 33-35 évesnek nézek ki és valahogy ez a korosztály próbálkozik.

Pedig 42 vagyok.

2016. aug. 19. 20:12
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

A válásom után rájöttem jobb egy fiatal pasi egy 28-35 közötti.

Ha a volt férjem már egy 23 éves nő miatt hagyott ott..

Legalább élvezem az életem.

43/N

2016. aug. 19. 20:22
 7/7 anonim ***** válasza:

Alapból az idősebb pasik tetszenek, férfiasabbnak tartom őket.

De nagyon sokat számít a konkrét személy kiléte is. Most pl. egy 3 évvel fiatalabb pasiért vagyok oda. Nem is értem ez hogy lehet.

28N

2016. aug. 19. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!