Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon letezik olyan pasi akinek lehetek az igazi szerelme?
Figyelt kérdés
Mindig csak olyan pasikkal talalkozok akik tulvannak eletuk nagy szerelmen es csak potlekot keresnek. Van meg eselyem egy boldog parkapcsolatra? 25/L2016. júl. 29. 09:10
1/16 anonim válasza:
Szia. Mindenki megtapasztalja az első nagy szerelmet és a szakítás utáni fájdalmat. Biztos neked is volt egy olyan pasid akibe fülig szerelmes voltál de össze törte a szíved és azt hitted Ő az igazi. És nem biztos hogy találsz majd olyat akit ennél jobban tudnál szeretni. Ez mindenkiben benne van addig amíg tényleg nem találják meg a Nagy Ő-t. Természetesen van esélyed boldog párkapcsolatra. Mindenkinek van esélye. 22 N
2/16 anonim válasza:
neked még nem volt első nagy ő-d?
aztán jön a második, harmadik...
3/16 anonim válasza:
Természetesen igen, de az ne legyen elvárás, hogy előtted ne legyen nagy szerelme. Nem mindenki pótlékot keres egy nagy csalódás után sem, de az tény, hogy egy megélt nagy szerelem rögzít egy "alapértéket". A lányok is pont így működnek, bár tapasztalatom szerint náluk nehezebb meg ugrani az ex szintjét. Lényeg, hogy igyan akkora esély van a boldogságra tartalmas előélettel is, mint "érzelemszüzen". Ne aggódj! :)
4/16 anonim válasza:
A nagyő az olyan amiből nincs első meg második... A nagy ő az aki mellett rájössz hogy hülye kisgyerek voltál eddig és soha nem érezted a szerelmet. Nekem most jött el. És igen, megtalálhatod. Nem biztos hogy meg fogod. 7milliárdan vagyunk a földön. Nem is biztos, hogy egy országba születtetek. És sajnos a tündérmesékkel ellentétben, a nagy ő nem biztos hogy ugyanúgy fog érezni mint te. De lehet, hogy igen. F29
5/16 anonim válasza:
Asszem megfogtam a kérdés lényegét: 25 évesen te még lánynak titulálod magad? :O
6/16 anonim válasza:
Én is 25 éves vagyok és én is lánynak tartom magam. Sokan már az első menstruációjuk óta nőnek tartják magukat, sokan életkorhoz kötik.
Én viszont majd nőnek mondom magam ha anyává váltam.
25L :)
7/16 A kérdező kommentje:
Koszonom a biztato es epito jellegu valaszokat. Igen, lanynak erzem nagam. Nem tudom, hogy mi ebben a baj?:)
2016. júl. 29. 09:57
8/16 anonim válasza:
25 évesen már nőnek kellene lenned, nem (kis)lánynak... Lehet ezért nem találsz normális pasit, mert kiül az egész megjelenésedre, hogy még gyerekként tekintesz magadra, és ennek megfelelően gyerekként is kezelnek.
9/16 A kérdező kommentje:
De szerintem csak az anyasag teszi nove a lanyt
2016. júl. 29. 10:15
10/16 anonim válasza:
A nő 30-nàl kezdődik,egy 25 éves még csak làny.Persze,van esélyed még fiatal vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!