Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért vannak felháborodva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak felháborodva azon a nők, hogy az igazi pénzes pasik szex nélkül, azonnal helyben hagyják őket, amint napirendre kerül a nő párkapcsolati múltja, amit nem is a pasi hántorgatott fel?

Figyelt kérdés

2016. jún. 12. 22:36
 1/5 anonim válasza:
Nem értem a kérdést komolyan bövebben egy kicsit!
2016. jún. 12. 22:52
 2/5 A kérdező kommentje:

Áh, felejtsd el, úgy tűnik olyan észjárással rendelkezek, amit az átlag nőcskék nem értenek meg. Talán ez az oka annak, hogy nem járok sikerrel.

De azért nagylelkűen értékelem a segítségedet, köszönöm szépen a tippet!

2016. jún. 12. 23:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Arra gondolsz, hogy eggyel több farok járt benne, mint ami a férfinak még beleférne? Egyébként nem tudom. Sosem a pénzre hajtottam és engem sem hajtottak még el.
2016. jún. 12. 23:21
 4/5 LePeDő ***** válasza:
Nem hinném, hogy bármi jelentősége lenne annak, hogy épp egy "igazi pénzes pasi" vagy egy sima átlag pasi lenne. Ha csak szexet akar, akkor azt játékpénzes pasitól is megkaphatja xD Ha meg párkapcsolatot, akkor ahhoz szintén nem értem mi köze lenne a férfi anyagi helyzetének és azt sem, hogy miért köti a másik orrára egy kapcsolat elején? vagy az ismerkedéskor a párkapcsolati múltját. Én átlag nőként teljesen biztos, hogy ott hagynám a férfit, ha nekem erről kezdene el beszélni az ismerkedéskor.
2016. jún. 13. 01:08
 5/5 anonim ***** válasza:

ez kusza lett

de egy pénzes pasi aki nyilván a népszerü csajra hajt mért lepödik meg hogy nem ő az első

a pasinak nincs multja

csak bizonytalan önmagában és nála tapasztalatlanabb partnert keres hogy nyerőnek gondolja magát

amúgy ez manapság elég sok zavart fiú problémája

2016. jún. 13. 01:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!