Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás utáni depiből jó ötlet lehet úgy kijönni, ha keresnék egy szex-barátot?
Figyelt kérdés
Az újdonság, egy új ember megismerése, egymásnak örömszerzés, szeretkezés, várni az újabb találkozást, stb.. szerintem ezektől boldogabb lennék. Legalább arra az időre, amikor vele vagyok, biztos jó kedvem lenne.
Szerintetek jó ötlet? Mondjuk még azt se tudom, hol találhatnék ilyen lányt, aki benne lenne, de ez most mindegy :)
20f
2016. aug. 19. 16:04
11/14 A kérdező kommentje:
igazából szerintem már nem szeretem úgy talán, mert már tényleg semmi esélyem, csak nagyon szarul voltam, de kezd múlni. Meg már tényleg rengetegszer csalódtam, így talán már könnyebb összeszednem magam. Nem érezném megcsalásnak.. nem is jártunk amúgy, tehát nem szakítottunk, csak kb lekoptatott.. :s Van egy lány, régebbi ismerős, és úgy tűnik, hogy ő se közömbös és azt hiszem hogy talán benne lenne barátság extrákkalban kapcsolatban. Én korábban a lány előtt már gondoltam rá, hogy tetszik -e annyira hogy járnék -e velem, illetve volt olyan hogy hiányzott, miután találkozunk és igazából aranyos lány és alakra is pont az esetem és jól kijövök vele mindig :) szóval most éppen nagyon boldog vagyok, hogy holnap velem nézi a tűzijátékot (pedig csak ma kérdeztem meg és benne van ^^)
2016. aug. 20. 03:20
12/14 anonim válasza:
Szerintem nem jo otlet...engem hasznaltak ki ő szakitott megis nekem fajt es en ujrakezdtem volna vele mert annyira szerelmes voltam hogy barmit megbocsajtottam volna....2 evet jartunk, es kb fel evembe telt tulleni rajta...rengetegszer megfordult ez a fejembe az egyik haverom fel is ajanlotta h segit felejteni de nem akar kapcsolatot....es utolag orulok hogy nem mentem bele sokkal jobb igy belegondolva h egyedul lettem tul ezen az egeszen...beszelgetes lelkizes neha szerintem tobbet segit mint egy szex. 17/l aztan ha tul vagy rajta teljesen es nem csak felejteni akarsz akkor csinalhatsz ilyeneket csak fenall a veszely hogy viszonzatlan szerelem alakul ki szerintem...
13/14 A kérdező kommentje:
De annak az esélye nálam még akkor is fennáll, ha csók sincs :D csak nagyon kedves velem és számomra gyönyörű ^^
2016. aug. 25. 18:18
14/14 anonim válasza:
Inkább keress egy új barátot, aki megmutat neked új dolgokat, megismeritek egymást és kimozdultok együtt bulizni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!