Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ebből kiút? Van erre valamilyen megoldás?
Már nem érzem azt a szexuális feszültséget,mint régen. Én hiába próbálok változtatni nem izgathatom fel magam "meglepetésszerűen". Régen már egy csókjától is benedvesedtem. Most meg csak akkor változtat egy két pózt, ha már szólok neki. Hogy vegyem rá, hogy kreatív legyen? Úgy érzem, hogy belelustult a dolgokba. Vagy én rontottam el, hogy neki semmit sem kellett tennie az ágyban, és azon kívül.
25L
Ez van, ha nem törekedtek a változatosságra. Így befásultok, aztán szétmentek. Az első dolog, amit elcseszel az az, hogy rávenni akarod őt ahelyett, hogy leülnél vele és megbeszélnéd a dolgokat - nyílt lapokkal játszva persze. Beszéljétek meg, hogy ki mire vágyik, ki mit érez, hogyan lehetne mindezt még jobbá tenni, stb. Egy kis nyaralás is jót tehet kettőtöknek. A második dolog, amit elcseszel az az, hogy magadat okolod egy olyan dolog miatt, amiről nem csak te, hanem mindketten tehettek. És hát igen, nos ez a kihívás az életben. Egyszerű addig, amíg ég a tűz. Csak ahhoz, hogy a tűz égjen, tenni is kell rá valamit néha, nem?
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!