Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy pasi meddig képes szexben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy pasi meddig képes szexben reménykedni?

Figyelt kérdés

Nemet mondtam neki, de azóta is beszélünk... Csak ilyen haverságfélének mondanám, és nagyon kedves, de nem teper értem, semmi ilyen nincsen.

Vajon barátkozni akar, vagy még mindig szexet remél?

2016. aug. 18. 21:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Én eleve nem reménykedem abban, hogy szex lesz. Így nem leszek csalódott, ha tényleg nem lesz.

22/F

2016. aug. 18. 21:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Barátkozni valószínűleg nem akar, a vaginád kell neki, és ha úgy adódik, hogy eggyel több kapcsolata van az életben, hát úccse neki
2016. aug. 18. 21:13
 3/4 RRR ***** válasza:
amíg feltud állni a cerka:XDDD
2016. aug. 18. 21:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Kb 40 éves kortól elkezd csökkenni a tesztoszteron termelés, onnantól kezdve csökken a szexuális vágy.
2016. aug. 18. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!