Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van ez? Van egy pasi akivel olykor összejárok.
Figyelt kérdés
Legutóbbi tali utan nem kerestem több mint 1 hónapig
ráirtam, majd kerdezte merre voltam eddig....
kérdésem az, hogy...ezt miert tette szóvá?
én úgy gondoltam ha akar keres ő, véletlen se keresett
az egója beszél belőle, vagy rangon alulinak tart?
2016. aug. 17. 22:13
1/8 anonim válasza:
csak szimplán egoista és csak szexre kellesz
2/8 anonim válasza:
Csak megkérdezte h merre voltál eddig. A pasik egyszerűek, ne gondolj bele többet - udvarias kérdés, semmi több.
3/8 A kérdező kommentje:
Én azt tudom.
Csak úgy gondoltam h nem igényli, vagy nem hiányzik neki velem, akkor meg mi a francért tette szóvá miért nem irtam neki, ő is irhatott volna, de nem keresett, akkor viszont csak gondolt arra hogy miért nem irtam neki, de nem irt volna ha én nem keresem
2016. aug. 17. 22:18
4/8 A kérdező kommentje:
ő ezt szerintem nem udvariasságból kérdezte.
2016. aug. 17. 22:19
5/8 anonim válasza:
A #2-nek igaza van. Feltett egy szimpla kérdést, erre te fa***kat kombinálsz.
7/8 A kérdező kommentje:
Azert mert en kerestem mindig.Volt h egyutt voltunk majd par nao mulva rairtam...pedig az egyuttlet jo volt...na es...majdnem 2 hetig lerazott folyamatosan lemondta.Amugy nem ertettem miert.Szval emiatt....ez par honapja volt...most a legutobbi juli 9 en volt utana nem kerestem mef tul is akartam lenni rajta de nemigazan megy
2016. aug. 18. 12:18
8/8 anonim válasza:
Suerintem nem csak te vagy neki. Az ilyen emberek örülnek ha a nő ír, nqgy az egójuk, ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!