Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen idős pasi?
Figyelt kérdés
Lányok hány éves korig tartotok egy férfit, férfinak vagyis izgatónak? (18-35közötti lányok)
41 vagyok de 16és 35 közötti lányokra gerjedek, vélemény?
2016. aug. 17. 19:07
12/22 A kérdező kommentje:
Kort is kérnék 👍
2016. aug. 17. 20:09
13/22 anonim válasza:
Én 39F vagyok,de aktívabb mint 25 évesen!Ne mondjátok már,hogy öreg vagyok! :)
14/22 anonim válasza:
nem mondja senki azt, hogy 39 évesen valaki öreg, na de ne is 16 éves kislányokat hülyítsen már, kihasználva a naivitásukat, mert az marha undorító.
16/22 anonim válasza:
35-45 között.
Viszont a kor csak egy szám. Nekem az is fontos, hogy érett férfiként gondolkozzon az illető.
25/N
17/22 anonim válasza:
Én imádom a fiatal lányokat és nem nagyon érdekel ha ez valakinek nem tetszik. Én szívesen ismerkednék olyan lányokkal akik az idősebb pasikat szeretik.
18/22 anonim válasza:
Nem annyira a kor a lényeg. De adjon magára és legyen igényes.
Nálam talán lehet esélyed :)
18/l
19/22 anonim válasza:
Te vagy az, Imre Gézu?
Az olimpiai jutalmaddal kapos parti lehetsz még:)
Bár azt az aranyat elbukni nagy lúzerség volt!
20/22 anonim válasza:
A 16 eves lanyok valoban fiatalok egy 40-eshez, de mire kiderul a mai tulfejlett lanyrol, hogy nem 22 csak 16 addigra mar 5x kefeltek! Errol ennyit! 18 eves koromban volt egy 40 eves ferfival alkalmi szexkapcsolatom, NEM volt venember, se pedofil csak egy nagyon hasznos es elvezetes dolog az eletemben. Izgato egy 40-es pasi is, hajjajjj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!