Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek egy 17 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy 17 éves lányhoz mennyi idős pasi illik?

Figyelt kérdés
26 éves még beleférhet?
2014. dec. 25. 12:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szűkösen, ha elég tág a csaj.
2014. dec. 25. 12:02
 2/12 anonim ***** válasza:
30%

17-25 éves. De te is beleférsz a 26-tal. :D

Amúgy sokkal inkább függ a lány kinézetétől. Olyan 17 évesek vannak ma már, akik sokkal idősebbnek, nőiesebbnek néznek ki a koruknál. Ha ez a helyzet, akkor meg sima ügy, hogy illik melléd.

2014. dec. 25. 12:03
 3/12 anonim ***** válasza:
Bele. A szerelem kortalan. Kisfaludy.
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 17-19 lenne az ideális, a 26 már az a kategória, amiről nehezen hiszem el, hogy a lelki társa lehet egy nála csaknem 10 évvel fiatalabb lánynak, de persze nem az én feladatom, hogy döntsek erről.
 5/12 anonim ***** válasza:
kicsit sok, de ki a faszt érdekel?
2014. dec. 25. 12:04
 6/12 anonim ***** válasza:
0%

4:

A nagyszüleid között mennyi is volt a korkülönbség? Vagy úgy általában a nagyszülők generációjában? 5-10-15 év a férfi javára? Igen. És meddig voltak együtt? Jellemzően valamelyikük halálig.

2014. dec. 25. 12:09
 7/12 anonim ***** válasza:

Férfi szempontjából semmi gond sincs a korkülönbséggel, kb. ennyi idősen tart ma ott egy kicsit szorgalmasabb férfi, hogy egy 18 körüli csaj előtt sikeres férfinak tűnjön.

Csajok közül akit nem fertőzött meg túlságosan az emancipáció azoknak vonzóbb egy ilyen férfi, mint egy 17 éves "gyerek", mert már jellemzően van normális lakása (ha csak bérelt is vagy még 25 évig törleszti), jobb autója, csajra és közös programokra tud költeni.

2014. dec. 25. 12:15
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

17-21.

Én 25 vagyok, el nem tudom képzelni milyen közös érdeklődési területem lehetne egy gimis csajjal, hogyan tudnék vele bármit is megosztani ami a szakmámban (nemzetközi fejlesztés), életemben, baráti körömben történik, stb. Gyakorlatilag az ágyban hempergésen kívül nem tudnék elképzelni egy harmonikus kapcsolatot egy ilyen kislánnyal.

2014. dec. 25. 12:20
 9/12 anonim ***** válasza:
23 ig belefer ! de attol fugg hogy nez ki , van olyan aki 30 evessel jar a korahoz kepest
2014. dec. 25. 12:25
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi értelme felhozni a párkapcsolatok 50 évvel ezelőtti működését, ha az akkori generációba eleve azt nevelték, hogy a válás szégyen? Ha tudni szeretnéd, egyik nagymamám ennek ellenére elváltként végezte, a másik pedig ugyan együtt maradt nagyapámmal, a házasságuk olyannyira eszményi, hogy napi szinten b@zmegolnak egymással. Különben sem azt mondtam, hogy mondjuk egy 25 éves nő esetében sok lenne az 5-10 év. Nemes egyszerűséggel ebben a korban fiatalabbik fél még gyerek, az idősebb pedig már - jó esetben - nem. Lezárhatjuk?
2014. dec. 25. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!