Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 17 éves lányhoz mennyi idős pasi illik?
17-25 éves. De te is beleférsz a 26-tal. :D
Amúgy sokkal inkább függ a lány kinézetétől. Olyan 17 évesek vannak ma már, akik sokkal idősebbnek, nőiesebbnek néznek ki a koruknál. Ha ez a helyzet, akkor meg sima ügy, hogy illik melléd.
4:
A nagyszüleid között mennyi is volt a korkülönbség? Vagy úgy általában a nagyszülők generációjában? 5-10-15 év a férfi javára? Igen. És meddig voltak együtt? Jellemzően valamelyikük halálig.
Férfi szempontjából semmi gond sincs a korkülönbséggel, kb. ennyi idősen tart ma ott egy kicsit szorgalmasabb férfi, hogy egy 18 körüli csaj előtt sikeres férfinak tűnjön.
Csajok közül akit nem fertőzött meg túlságosan az emancipáció azoknak vonzóbb egy ilyen férfi, mint egy 17 éves "gyerek", mert már jellemzően van normális lakása (ha csak bérelt is vagy még 25 évig törleszti), jobb autója, csajra és közös programokra tud költeni.
17-21.
Én 25 vagyok, el nem tudom képzelni milyen közös érdeklődési területem lehetne egy gimis csajjal, hogyan tudnék vele bármit is megosztani ami a szakmámban (nemzetközi fejlesztés), életemben, baráti körömben történik, stb. Gyakorlatilag az ágyban hempergésen kívül nem tudnék elképzelni egy harmonikus kapcsolatot egy ilyen kislánnyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!