Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy alacsony lány és egy magas pasi mennyire illik össze?
21 éves létemre 155 centi vagyok, akkor ássam el magamat, csak mert beleszeretek egy 180 centis pasiba?
Könyörgöm, ne legyek már gyerekesek. Az furábban nézne ki, ha a pasi lenne alacsonyabb, mint a nő.
Ha személyiségre és stílusra összeillenek nem kell törődni a magassággal.
"Ha személyiségre és stílusra összeillenek nem kell törődni a magassággal."
Egyetértek. De akkor miért nem kell nektek hasonló esetben egy alacsony srác, még ha nálatok magasabb is?
" De akkor miért nem kell nektek hasonló esetben egy alacsony srác, még ha nálatok magasabb is??"
4-es válaszoló vagyok: Elég nehéz nálam alacsonyabb pasit találni, így nem tudok válaszolni a kérdésedre, de nekem kiskoromban mindig azt mondták, hogy mindig a lánynak kell alacsonyabbnak lennie, gondolom mások is mindig azt hallották, hogy gond, ha alacsonyabb pasival kezdenek.
ismered a mondást?
csíkos a csíkossal
kockás a kockással
....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!