Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyéjszakás kalandok, karma volna?
Idén jelentkeztem egyetemre, (21 vagyok), egy kis szakról van szó, 40-50 fő lesz kb.
Az a helyzet, hogy a fb-os csoport alapján, 3 egyéjszakás kalandom is ide fog járni.
Mire számítsak első nap? Vagy később fog robbani a bomba, hogy milyen is vagyok?
Pedig beleéltem magam már, hogy új ismeretlen közeg, és akkor lehet normálisan kapcsolatokat építeni.
"Miért is lenne r*b*nc??? Ha egy srác írta volna akkor jöttek volna a de király vagy válaszok!!!"
Mert egy tisztességes nő nem így viselkedik!
Tévedsz......Ez egy férfitől is gáz...... Noha a férfiak "foghatják" az utódnemzési ösztönre (bár ez sem 100%-os kifogás, mert mindenkiben ott van az ösztön, sokan valahogy mégis uralkodnak rajta......), de a nőknek mi a kifogásuk?
A férfiak olyanok, amilyenek (én is férfi vagyok), tisztelet a kivételnek! De viszont egy nőtől többet várok el ennél a viselkedésnél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!