Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyéjszakás kalandok, karma volna?
Idén jelentkeztem egyetemre, (21 vagyok), egy kis szakról van szó, 40-50 fő lesz kb.
Az a helyzet, hogy a fb-os csoport alapján, 3 egyéjszakás kalandom is ide fog járni.
Mire számítsak első nap? Vagy később fog robbani a bomba, hogy milyen is vagyok?
Pedig beleéltem magam már, hogy új ismeretlen közeg, és akkor lehet normálisan kapcsolatokat építeni.
Ha részükről is csak kaland volt és nem álltattad őket azzal, hogy felhívod őket, akkor nem lesz gond. :)
De addig is... hallgass egy kis zenét. :D
attól,hogy egy kis szakon ennyi van neki még nem jelenti azt hogy akkora rybanc...csak pont így jött össze
ne aggódj,nekem is így volt anno :D de senki nem foglalkozott vele,elmentünk egymás melett mintha mi se történt volna :)
#3 Nem olyan sok. Nem tartom számon de 10-12 körül van.
Nem szégyenlem. A pasiknak is lehet semmi következmény nélkül, társadalmi megítélés nélkül, akkor a nőknek miért ne lehetne?
Élveztem, és nem igazán érdekel olyanok véleménye akik nem ismernek. :)
Véletlen egybeesés sajnos. Nem is gondoltam volna rá, hogy velem ilyen megtörténhet.
Az egyik fiú velem egyidős, azt még megérteném. Véletlen..
A második egy közeli városban lakó fiú. Oké.. még ez is megérthető.. bár hatalmas balszerencse.
A harmadik egy fesztiválon történt, a fiú nem is a közelben lakik. Nem is értem, miért pont ide és miért pont most.
#5 Vannak normális baráti kapcsolataim, és közben változtam is. Csak ez már egy más közeg. Itt olyanokkal barátkozhatnék akiknek hasonló az érdeklődési köre, akikkel az életben is tarthatnám a kapcsolatot. Szóval olyanok akik szakmabeliek lesznek.
Ez nehezen fog menni, mármint a barátkozás ha az a 3 fiú egymásra talál, és elkezdenek pletykálni.
"Nem tartom számon de 10-12 körül van. "
De egy gusztustalan ri.banc vagy..... :)
"Nem olyan sok. Nem tartom számon de 10-12 körül van."
És akkor még ez is a lehazudott verzió.
"em szégyenlem."
Akkor fel se tetted volna a kérdés.
" A pasiknak is lehet semmi következmény nélkül, társadalmi megítélés nélkül, akkor a nőknek miért ne lehetne?"
A zár-kulcs hasonlat miatt.
A hozzád hasonló ürítő edények pedig megtanulhatnák már, hogy attól még, hogy lehazudjátok meg eltitkoljátok a múltatokat, az attól még létezik.
Azt tervezted, higy majd előadod az ártatlan jó kislányt akiért küzdeni kell, miközben másnak ingyen odatartottad a pi***ad? Ez nem igy működik. A Férfiak ilyen téren elég pletykásak. Ne aggódj, meg lesz a hírneved.
Mit vergődsz, rajtad is átment a fél város vagy igy akarsz benyalni a kérdezőnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!