Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lesz egyéjszakás kaland a tinderről?
Arra lennék kíváncsi, hogy hogyan zajlik. Egyből nyílt kártyákkal játszik mindkét fél?
Vagy a pasik adják a szépet de randin már elvárják a szexet? Vagy egyből úgy írnak egymásnak az emberek, hogy csak szex kell tőled semmi más ?
Pasi és női oldal is érdekel.
Nincs is rajta a telómon.
No meg és ha lány vagyok?
Csak amikor kiírtam a kérdést akkor máris kaptam egy sex ajánlatot egy fickótól, amit el akartam kerülni.
Szóval lehet lány vagyok lehet nem.
Puszika
Ha úgymond felső kategóriás vagy, tehát megfelelsz a mai külső mt illető követelési pontoknak, akkor kb semmit sem kell tenned csak klikkelni. Ha nem felelsz meg akkor kb fejre is állhatsz.
Mivel a képeden kívül nem sok mindent tudsz bevetni, ezért rosszabbak az esélyeid hiába van akár többszáz jelölt, aki közül válogathatsz.
A jelek szerint nem sok tapasztalatod can a csajozási fribton igy a tinder nem biztos, hogy neked való.
A 25 éves hülye pi**ra meg ne hallgass. Neki az a baja, hogy senki sem akarja megdugni. Azok ilyenek.
Tudom.
De így nem kapok sex ajánlatokat, ha azt írom, hogy pasi vagyok.
Szóval a te szemszögödből ez mindegy is.
Puszika
Puszika.
Én is férfi vagyok, ezért irtam. Élőben tudsz kompenzálni, de itt nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!