Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire volt szexys Rihanna a Szigeten?
Azt láttam, hogy jókat ráz, habár nem voltam kinnt, de nyílván nem a zenéért mentek ki a népek. Nem playbackről énekelt mint utólag kiderült. Szerintem a látvány, ami a lényeg az a toppon volt vagy a bottomon :D.
10 pontból hányas alakítás ? Miért? https://www.youtube.com/watch?v=DyQPyHQOA0c
"Szerintem a látvány, ami a lényeg az a toppon volt vagy a bottomon :D."
Örülök, hogy legalább jót nevettél ezen a kis "mókádon"!
Amúgy ha nem a seggét figyelted volna, akkor észrevehetted volna, hogy playback volt az egész. És az is kétséges, hogy be volt-e "cuccolva" vagy sem...
Miért merül fel, hogy be volt-e cuccolva? Miben tért el a mozgása a szokásostól? Én, nem látok semmit. Szokványosan riszálta. Ilyen nagy sztárok pedig perma cuccolva vannak tudhatnád. J.Timberleka elismerte, nem is tol józanul koncertet.
Azt mondták nem volt playback, mert a vokálja playbackről ment, de ő énekelt rá. Nem értem, hogy ha valóban playback lett volna, mit számítana? Úgysem tudná olyan jól előadni, mint lemezrevágva. A koncertre a hangulatért és a szexis vonaglásokért megy ki az ember, az meg volt meg hangerő. Ilyen popsirázásért fél karukat adták volna az emberek a 90-es években !
Nem igazán értem. Semmi sem jó?
Te beteg vagy drága barátom...:D
Nem a 90-es években vagyunk, ha nem tűnt volna fel. És úgy nem mellesleg, akkor sem adták volna a fél karukat az emberek egy kis seggrázásért és most sem. Vagyis aki annyira ki van már éhezve a szexre, mint te, az kevesebbért is már a fél karját odaadná.
Keress magadnak egy hús vér barátnőt, ne sztárokra, celebekre matyizz otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!