Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire volt szexys Rihanna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire volt szexys Rihanna a Szigeten?

Figyelt kérdés

Azt láttam, hogy jókat ráz, habár nem voltam kinnt, de nyílván nem a zenéért mentek ki a népek. Nem playbackről énekelt mint utólag kiderült. Szerintem a látvány, ami a lényeg az a toppon volt vagy a bottomon :D.

10 pontból hányas alakítás ? Miért? https://www.youtube.com/watch?v=DyQPyHQOA0c

2016. aug. 15. 22:45
 1/7 anonim ***** válasza:
nulla?
2016. aug. 15. 22:50
 2/7 anonim ***** válasza:

"Szerintem a látvány, ami a lényeg az a toppon volt vagy a bottomon :D."

Örülök, hogy legalább jót nevettél ezen a kis "mókádon"!

Amúgy ha nem a seggét figyelted volna, akkor észrevehetted volna, hogy playback volt az egész. És az is kétséges, hogy be volt-e "cuccolva" vagy sem...

2016. aug. 15. 22:57
 3/7 A kérdező kommentje:

Miért merül fel, hogy be volt-e cuccolva? Miben tért el a mozgása a szokásostól? Én, nem látok semmit. Szokványosan riszálta. Ilyen nagy sztárok pedig perma cuccolva vannak tudhatnád. J.Timberleka elismerte, nem is tol józanul koncertet.

Azt mondták nem volt playback, mert a vokálja playbackről ment, de ő énekelt rá. Nem értem, hogy ha valóban playback lett volna, mit számítana? Úgysem tudná olyan jól előadni, mint lemezrevágva. A koncertre a hangulatért és a szexis vonaglásokért megy ki az ember, az meg volt meg hangerő. Ilyen popsirázásért fél karukat adták volna az emberek a 90-es években !

Nem igazán értem. Semmi sem jó?

2016. aug. 15. 23:03
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Te beteg vagy drága barátom...:D

Nem a 90-es években vagyunk, ha nem tűnt volna fel. És úgy nem mellesleg, akkor sem adták volna a fél karukat az emberek egy kis seggrázásért és most sem. Vagyis aki annyira ki van már éhezve a szexre, mint te, az kevesebbért is már a fél karját odaadná.

Keress magadnak egy hús vér barátnőt, ne sztárokra, celebekre matyizz otthon.

2016. aug. 15. 23:39
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem matyizom Rihanára, de más miatt nem mennek ki koncertre. Új produkciót nem adott elő, lehetett tudni a HI-FI-ből úgyis jobban szólnak a számok. A közösségben való bulizás meg az erotika miatt mennek csajos koncertre. Hát bömbölő zene az volt, meg seggrázás is. Mi volt a baj ? Rihannának ha ismered a jlippjeit, tudhatod, hogy főleg az erotikus tartalomra épül, az meg bőven elég volt. Nem értem mi kellett volna még? :D .
2016. aug. 15. 23:45
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Az max haknis lehetett, nem szexis:D
2016. aug. 16. 00:25
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
"szexys" :')
2016. aug. 16. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!