Rihanna most mit csinált a Szigeten, hogy mindenki piszkálja?
Fél órát késett, végig unott fejjel playbackelt, DE FOLYTON ELRONTOTTA, ÉS ELFELEJTETT ÉNEKELNI, a koncert felénél nem is volt a színpadon, és egyik számát se nyomta le végig, ellenben 5 perces szólója volt a táncosainak. Ezek miatt volt rossz.
Ezenkívül azért is sokan kiakadtak, mert szinte elviselhetetlen volt a tömeg, de erről nyilván nem ő tehet, valamint egyszer sem öltözött át, de az meg kivitelezhetetlen lett volna, tehát szintén nem az ő hibája.
Egyszóval néhány dologban azért túloznak az emberek, és már nagyon unom a háborgó cikkeket, de összességében tényleg nem volt jó koncert, főleg ahhoz képest, amit elvártunk volna tőle. És ezt úgy írom, hogy ott voltam.
En nem voltam ott de azt tenyleg igaz h 1 millio ft-ert playbackelt es nem is volt nagyon formajaban.. A tanca nem volt az igazi.. Azt hallottam hogy olyan volt mint egy falunap csak annyi hogy Rihannaval..
Es meg ezen kivul bor fotelokat meg ilyeneket kert vegul egy buszban pihente ki faradalmait. Fel orat kesett is..
Nem veszekedesbol irtam mert en is birom Rihannat de ez most nem a legjobb koncertje volt
https://www.youtube.com/watch?v=DyQPyHQOA0c
Hát azért beszarás volt. Gitáros néha rángatózik, de vigyáz, hogy nehogy a gitárhoz érjen. A szintis is csak ül a szintetizátor előtt, néha megnyomja rajta a telóját
Rihanna meg még tátogni sem nagyon tátogott a playback alá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!