Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/9 Igen, én vagyok! :) válasza:
Csak nem Rihannához van szerencsénk?:D
3/9 anonim válasza:
bejön, Én nagyon szeretném,hogy ő kenje nekem a parizeres zsömlémet tízóraira
4/9 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. Az alakja még csak elmegy (bár nem kifejezetten az ilyen alak a kedvencem), viszont a feje nagyon gáz szerintem, és számomra ezzel meg is pecsételte a dolgot. Én úgy vagyok ezzel, h ha nekem nem tetszik egy nő arca, akkor lehet akármilyen fullosat teste, nem tud lázba hozni.
Amúgy tudom, ezzel a dologgal szinte teljesen egyedül vagyok. Az összes barátom csorgatja rá a nyalás, és engem cinkelnek ki, amikor kifejtem nekik, h nekem egyáltalán nem jön be.
5/9 anonim válasza:
Asszony, készítsd a kakaómat! :D
6/9 A kérdező kommentje:
#4 Csak kizárólag az alakjára kérdeztem rá. Értem én, hogy az arc a fontos, de ez nem azt jelenti hogy ilyen esetben nem lehet attól egy kicsit eltekinteni.
2016. máj. 21. 21:14
9/9 Rihannafan válasza:
Azt hogy brutál jó alakja van még most is 32 évesen imádom az alakját nagyon szexy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!