Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire torelárjátok, ha egy pasinak van valami furcsa fétise?
De,elmondom csak kb.egyidőben írtunk és nem láttam.
Száj fétisem van.Tehát a szájra izgulok.Az tetszik/arra izgulok,ha egy lány nagyra nyitja/nagyra tudja nyitni a száját.
Orvos vagy fogorvos szakmával az álmaid válnának valóra. :D A helyedben tuti elvégezném az orvosit, bár pont ez eléggé nehéz suli.
Az én fétisem alapos kiéléséhez a testnevelési egyetemet kellett volna elvégeznem, de az sajnos nagyon nem az én világom. :/
F
egyáltalán nem
amíg találni olyan pasit, akinek nincs semmilyen fétise, addig fétisessel nem is kezdenék
Engem nem zavarna. Persze ha annyira eltér az én ízlésemtől (pl. BDSM és affélék), akkor nem működhetne. De amúgy nem lenne vele problémám. Például ezzel a szájfétissel semmi bajom nem lenne, picit h*lyén érezném magam a szájnyitogatással, de nyilván megtenném, ha ezzel örömet okozok a szerelmemnek. :) Ilyen "lightosabb" dolgok simán beleférnének, el meg aztán végképp nem ítélnék semmi ilyesmit, hiszen senki nem tehet róla, hogy az adott dolog a fétise.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!