Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehet az hogy én jobban élvezem az előjátékot mint a párom? 22/f
Nyisd ki a szád és mond el neki egyenesen.
Ha nem tudod őszíntén elmondani neki semmi értelme a kapcsolatotoknak.
Ő valószínűleg a vadabb szexet szereti, esetlej lehet benne egy kis sub hajlam is, ami azt takarja, hogy szereti, amikor egy pasi a domináns, leteperi és izomból megrakja minden lyukát hátul.
Te viszont a romantikusabb, kényeztetős, érzéki szexet részesíted előnyben ezek szerint.
Nincs ezzel baj, de meg kell beszélnetek a dolgot nyíltan, őszintén, mert így csak a kapcsolatotok rovására menne.
Nekem pl. egyikkel sincs bajom: imádom kényeztetni az aktuális páromat orálisan, nyalni, látni ahogy kéjesen nyögve közelít az orgazmus felé, majd megfeszülő és megremegő testtel átéli.
De néha elkap a vadság, és akkor minden előzmény nélkül simán szeretem a falhoz szorítani, letépni róla a bugyit és egy istenes nyelves csók közepette beletolni tövig a farkam a puncijába, és izomból szeretkezni vele (A módszer miatt inkább dugás, de a szerelmeddel minden együttlét szeretkezés!).
28/F
Akkor jól gondoltam, hogy van benne egy kis sub hajlam.
(Egyébként elég sok nőben megtalálható ez, sokszor pont azokban, akikből ki se néznéd!)
Egy kapcsolat a kölcsönös kompromisszumokon és őszinteségen alapul, hogy meg tudjatok mindent beszélni.
Felnőttek vagyok már mindketten, nőjetek fel ilyen téren is! Kommunikáljatok, ne féljetek egymás előtt kimondani a vágyaitokat!
Sok sikert! ;)
Nekem is ugyan ez van csak én lány vagyok.
Párom nyal egy kevés ideig (ha megkérem, hogy csinálja tovább akkor csinálja de amúgy nem)
Én a pettingért odavagyok. Simán meglennék szex nélkül de ő pont fordítva van.
Kompromisszumot kell kötni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!