Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Történt már olyan, hogy egy férfi beleejakulált a cipőtökbe/szandálotokba?
Figyelt kérdés
2016. aug. 12. 21:55
31/39 A kérdező kommentje:
Amúgy megkérdezném azon férfiakat, akik pocskondiázódnak: Szagoltátok már meg nő bugyiját? Esetleg vertétek már rá? Na, ez ugyanaz, csak cipővel. Itt nem én vagyok a beteg, hanem ti, fikázódók vagytok az aberráltak...miért ne tetszhetne a női lábaroma? Ha hiszitek, ha nem, a női talpak feromont termelnek, ez az, ami vonz. Minimum, hogy megöntözöm egy nekem tetsző nő szandálját belül, ha már a talpait nem tudom.
2016. aug. 13. 07:37
32/39 A kérdező kommentje:
*a hölgy talpait
2016. aug. 13. 07:39
33/39 anonim válasza:
Kérdező nem elég keményen.Én viszont nő vagyok nem férfi.
34/39 anonim válasza:
29-es 28-as vagyok nőként mondom,h ha ezt látnám mikor a pasi csinálnál,helyben elájulnék...:D ok megértem,egyik ember sem egyforma,mindenki másra izgul,de na..:D
35/39 anonim válasza:
Hál Istennek nem történt ilyen ;)
36/39 A kérdező kommentje:
Off: H.N94, te minden kérdést megválaszolsz szexualitás témában? :D Jó sok szabadidőd van, hallod...
2016. aug. 13. 09:58
37/39 A kérdező kommentje:
128-as, nekem ez elég.
2016. aug. 13. 10:52
38/39 A kérdező kommentje:
Mi van, 83%-oska, nem bírod a kritikát és töröltetted a kommentemet? 3,14csa....
2016. aug. 13. 10:59
39/39 anonim válasza:
Jól nyomod tesó :D Jó arc vagy :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!