Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Történt már olyan, hogy egy férfi beleejakulált a cipőtökbe/szandálotokba?
Figyelt kérdés
2016. aug. 12. 21:55
11/39 anonim válasza:
Engem az érdekel, hogy téged vajon mi izgathat ebben? Mi a jó benne?
12/39 A kérdező kommentje:
#13 Vonz a női lábak aromája, ennyi, felizgulok tőlük.
2016. aug. 12. 22:46
13/39 anonim válasza:
Attól, hogy sokan csinálják, még nem lesz normális. Takarítsd nyugodtan a genyódat mások cipőjéből lúzer
14/39 anonim válasza:
azért reagálsz így, mert te is tudod, hogy abnormális amit csinálsz. Csak annyi közöm van hozzá, hogy lehet hogy egy kedves ismerősöm cipőjébe vered a töppedt farkad te szakadék. Remélem valaki egyszer kitekeri a nyakad, te gennyarcú hulladék:) szép estét!
15/39 A kérdező kommentje:
Menj szakemberhez, mert durván antiszociális vagy.
2016. aug. 12. 23:06
16/39 anonim válasza:
ez egy kifejezetten érdekes dolog. de nincs benne semmi kivetnivaló szerintem.
17/39 anonim válasza:
Ha tényleg nincs benne kivetnivaló, akkor mondja el a nőknek, akiknek beleélvezett a cipőjébe, lássuk mennyire elfogadott ez! Azér bazki, legyen már bennünk egy kis morális tartás, erkölcs, tisztelet. 19 vagyok, nem egy befásult fószer bakker, de ez nálam az agyfasz kategória. Nagyon remélem, hogy egy jó troll vagy...fuh
18/39 A kérdező kommentje:
#17 Nem áll jól neked ez a szerep, ne erőltesd. Most komoly, hogy így vadászol p*nára? Te szánalomhalmaz...
2016. aug. 12. 23:33
19/39 anonim válasza:
Hát ez tényleg beteg. Nő vagyok. De ettől elvetemültebvet még nem éltem xD
20/39 anonim válasza:
Szerintem vicces. Amíg nem az én barátnőm cipőjébe recskázol, felőlem azt csinálsz, amit akarsz. És ezt amúgy hol szoktad kivitelezni? Csak otthon, négy fal között, párod cipőit tiszteled meg vagy belógsz néha edzőtermekbe egy gyors gerillaspriccre? :D Vagy hogy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!