Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi lenne ha innentől azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne ha innentől azt mondanám mindenkinek, akivel szóba kerül, hogy még nem voltam senkivel? 18/l

Figyelt kérdés

Szóval azt hiszem, ha nem szexelek másokkal, jobban tudok koncentrálni egyéb dolgokra.

Viszont azt vettem észre, hogy a fiúkkal elég gyorsan olyan szintre jutok, ahol már van minden... és arra gondoltam, ha azt mondom, még szűz vagyok, akkor nehezebben jutunk el arra a szintre.

Most sokkal jobban kellene koncentrálnom a tanulásra, meg edzésre, jövőre már azon az egyetemen szeretnék kezdeni, amit kinéztem magamnak, és ehhez azt hiszem össze kellene szednem magam.

Viszont van egy fiú, aki eléggé tetszik, és aki szeret engem, azt hiszem(bár még nem merem ezt elhinni), és ő tudja h nem vagyok szűz, de nem tudom mit csináljak...

Ha most belebonyolódom ebbe a "kapcsolatba", akkor félek, hogy nem lesz elég időm másra, ami talán most fontosabb.

Hogyan tudnám újrakezdeni, és lemondani a kapcsolatokról?

2016. aug. 12. 13:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Miért kéne azt hazudni,hogy szűz vagy?Nem tudsz nemet mondani?Megmondod neki,hogy nem akarsz most semmit.Ennyire egyszerű.Nem kötelező járni meg szexelni senkivel...

Én decemberben lettem szingli,akkor eldöntöttem,hogy a tanulmányaim és egyéb okok miatt miatt legalább szeptemberig szingli leszek(bár buli és egy-egy kaland,randi belefér).És láss csodát,mindjàrt szeptember és nem jártam senkivel azóta :D Tudni kell nemet mondani,legyél céltudatos.

20L

2016. aug. 12. 15:46
 12/13 anonim ***** válasza:
ez egy hlyeség
2016. aug. 12. 16:11
 13/13 anonim ***** válasza:

"azt akarom, hogy ne próbálkozzanak, mondván, hogy még szűz vagyok."

Kedves kérdező! A pasinak az a dolga, hogy próbálkozzon. Neked meg az a dolgod, hogy eldöntsd, hogy engedsz-e neki, vagy sem. Tegye mindenki a dolgát, mert így kerek a világ.

2016. aug. 13. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!