Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Szeretitek a perverz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

27dori27 kérdése:

Fiúk! Szeretitek a perverz lányokat? :D

Figyelt kérdés
Barátnőmmel éppen hülyültünk, amikor mondta, hogy a srácoknak szimpik a perverz csajok. Szerintem meg ez nem feltétlen igaz... vagy pedig nem lehetünk benne biztosak. Szóval ki, hogy van vele?(ha már volt ilyen kérdés akkor előre is bocsi)

2016. aug. 11. 18:17
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Ebben mégis mi a kamu? Elárulnád légyszíves? :) Amúgy ha a kérdésből nem derült ki akkor most megsúgom, hogy lány vagyok. Nagyokos.
2016. aug. 28. 00:23
 22/25 anonim ***** válasza:
Hanghordozásodból felismerhető hogy nem lány vagy. Ilyen egyszerű!
2016. aug. 28. 17:21
 23/25 A kérdező kommentje:
Hülye lennék igazolni magamat, de ha te ettől jobban érzed magad akkor nyugodtan higgyél fiúnak. Bár tényleg nem értem, hogy miért kételkedsz a nememben. Hátha máskor majd sikerül felidegesítened mást. ;) Ja és megpróbálom nem sértésnek venni, hogy lefiúztál. Tényleg, tök jól esett.
2016. aug. 29. 01:44
 24/25 anonim ***** válasza:
Ha már bizonyítani kellene akkor már jönnek a kifogások. Ami felér egy beismeréssel...
2016. aug. 29. 22:52
 25/25 A kérdező kommentje:
Ahogy gondolod!;) Ha te abban leled örömöd, hogy másokba belekötsz... De örülnék ha továbbiakban nem itt osztogatnád az észt. Nem vitatkozás képpen írtam ki ezt a kérdést. Köszi.
2016. aug. 30. 01:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!