Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok, ti szeretitek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, ti szeretitek a perverz lányokat?

Figyelt kérdés
Van pár dolog, amit szeretnék kipróbálni a barátommal, de felek kicsit, hogy mit szólna hozzájuk. Hogyan teremtsek alkalmat egy ilyen beszélgetésre?
2016. júl. 17. 12:46
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de mégis milyen perverzió? Mert a köztudatban tévesen él ez a kifejezés.
2016. júl. 17. 12:48
 2/17 anonim ***** válasza:
Mondd el itt, hogy pár kanos kiverje rá
 3/17 anonim ***** válasza:
40%

Egyszerű. Leülsz mellé és elmondod neki. Mit kell ezen izélni? Vagy nincs akkora bizalom köztetek, hogy ez ne jelentsen problémát?

22/L

4/17 A kérdező kommentje:
Nem nagy dolgok, de azért nem csinálja őket mindenki.
2016. júl. 17. 12:49
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

nem értem néha a kérdezőket. Anonim oldal, tehát a büdös életbe nem tudja meg senki ki vagy, és mégsem írod le normálisan a kérdésed.

Perverz? Sokféle létezik.

Van akinél a szopás már perverzió. Van akinél a kaki szex a perverzió.

Elég tág fogalom. Írd le mik a vágyaid, aztán tudunk majd talán normális választ is adni.

2016. júl. 17. 13:01
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Inkább fiúk szoktak tartani attól, hogy vágyaiat túl perverznek tartja a barátnőjük. Fiúknak semmi nem elég perverz, csak arra mondunk nemet ami egészségre ártalmas lenne valamelyikünknek. Szerintem bújj hozzá, és nyugodtan mondd el neki, mire vágysz. Vagy keress olyan filmet, amiben hasonló van és nézzétek meg együtt. Ha látod, hogy bejön neki, utalj rá, hogy mennyire bejönne neked is. De újságot is mutathatsz neki. Ha felkeltetted az érdeklődését, akkor rajta, csináljátok! Sok sikert!
2016. júl. 17. 13:06
 7/17 anonim ***** válasza:

én igen, de miről van szó?

Kaki szexbe azért nem mennék bele

2016. júl. 17. 13:14
 8/17 anonim ***** válasza:

Embere válogatja, hogy kinek mi a perverz!

Nálad mi számít annak? Pasi vagyok, beszélhetünk róla.

2016. júl. 17. 13:23
 9/17 A kérdező kommentje:
3: Bizalom az van, hogyne lenne. Csak nem akarom lerohanni ilyen dolgokkal.
2016. júl. 17. 13:28
 10/17 anonim ***** válasza:
Milyen dolgokkal? Érdekelne!
2016. júl. 17. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!