Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, tenyleg szeretitek az olyan lanyokat akik szeretnek gepezni, vagy esetleg meg jatszani is a gepen?
SZERINTEM!!!!
Mivel nem egy fiú játszik, szórakozásnak használja a gépet és haverokkal online baromkodik.
Na most, mikor meghallunk/látunk egy női játékost egyből megugrik az e-pénisz-o-méter és magunknak akarjuk, mivel a legtöbb "nekem legalább van életem" "nő" nemű lénynek (tényleg van, egész na a facebookot lesi) mi kis fiúknak számítunk akik csak a gép előtt ülünk és semmit nem csinálunk, unalmas az életünk, és nem akarnak összejönni velünk, még csak beszélgetni se hajlandóak. (tisztelet a kivételnek)
Szerintem ez elég bő válasz a kérdésre, remélem.
@sotoro
A közös témát ne becsüld le, mert sokáig egy kapcsolat a közös alapvető érdeklődési körön múlik. Ha valakivel nincs közös, nem lesz érdekes, és nem fogsz rá időt szánni.
Másrészről egy olyan lány, aki szeret a képernyőből és a fejhallgatóból alkotott fantáziájában élni, sokkal kevésbé felszínes.
Lehetne még sorolni, hogy mik a jó pontjaik az ilyen lányoknak, de a legfontosabb az a közös pont, és a felszínesség hiánya.
Persze ettől még lehetnek kellemetlen "mellékhatásai", de bőven kompenzálva vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!