Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiuk, tenyleg szeretitek az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, tenyleg szeretitek az olyan lanyokat akik szeretnek gepezni, vagy esetleg meg jatszani is a gepen?

Figyelt kérdés
Azt mondtak h ritka az ilyen lany de ez miert jo?
2016. febr. 29. 15:19
 1/10 anonim ***** válasza:
Magasról teszek rá mit csinál... :D
2016. febr. 29. 15:21
 2/10 anonim ***** válasza:
Ez tipikusan csak a tini srácokat izgatja, akik nem tudnak kapcsolatba lépni más lánnyal, csak a gamerekkel, mert ott legalább fixen van egy közös téma
2016. febr. 29. 15:35
 3/10 anonim ***** válasza:

SZERINTEM!!!!

Mivel nem egy fiú játszik, szórakozásnak használja a gépet és haverokkal online baromkodik.

Na most, mikor meghallunk/látunk egy női játékost egyből megugrik az e-pénisz-o-méter és magunknak akarjuk, mivel a legtöbb "nekem legalább van életem" "nő" nemű lénynek (tényleg van, egész na a facebookot lesi) mi kis fiúknak számítunk akik csak a gép előtt ülünk és semmit nem csinálunk, unalmas az életünk, és nem akarnak összejönni velünk, még csak beszélgetni se hajlandóak. (tisztelet a kivételnek)

Szerintem ez elég bő válasz a kérdésre, remélem.

2016. febr. 29. 15:36
 4/10 anonim ***** válasza:
azt hittem manapság mindenki feje a monitorra van tapadva
2016. febr. 29. 15:38
 5/10 anonim ***** válasza:
Igen. Az olyan lányokat IS szeretjük. De azért mi legyünk az elsők.
2016. febr. 29. 15:41
 6/10 anonim ***** válasza:
Igen, nekem téli időszakban rá van ragadva, de ahogy jön a tavasz, egyre jobb az idő, úgy vagyok egyre többet kint, terep bringázok, haverokkal lógok, egyikkel kimegyünk a határba rallyzni az 1500-ös kommunista szívű örök autóval.
2016. febr. 29. 15:42
 7/10 anonim ***** válasza:
Hát, ha még lenne egy normális,helyes srác is közte, akit normálisan lehet Leona suppolni és simán lecarryzi a meccset...de a f..zt,rinyál és sír egy lost meccs után mind.
2016. febr. 29. 16:41
 8/10 anonim ***** válasza:
Előny, nem feltétel. Elég ha intelligens és elfogad, szeret, tisztel s ezeket viszonzom én is.
2016. febr. 29. 16:52
 9/10 A harmadik szem ***** válasza:

@sotoro

A közös témát ne becsüld le, mert sokáig egy kapcsolat a közös alapvető érdeklődési körön múlik. Ha valakivel nincs közös, nem lesz érdekes, és nem fogsz rá időt szánni.

Másrészről egy olyan lány, aki szeret a képernyőből és a fejhallgatóból alkotott fantáziájában élni, sokkal kevésbé felszínes.

Lehetne még sorolni, hogy mik a jó pontjaik az ilyen lányoknak, de a legfontosabb az a közös pont, és a felszínesség hiánya.

Persze ettől még lehetnek kellemetlen "mellékhatásai", de bőven kompenzálva vannak.

2016. febr. 29. 17:55
 10/10 anonim ***** válasza:
7-es űű most nagyon megmutattad hogy micsoda gamer vagy.. gondolom várod a priviket
2016. márc. 5. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!