Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti szeretitek a perverz lányokat?
Figyelt kérdés
Van pár dolog, amit szeretnék kipróbálni a barátommal, de felek kicsit, hogy mit szólna hozzájuk. Hogyan teremtsek alkalmat egy ilyen beszélgetésre?2016. júl. 17. 12:46
11/17 anonim válasza:
Engem is érdekelne, mik azok a dolgok.
12/17 anonim válasza:
Azt nem értem, milyen kapcsolat az, ahol a két fél nem tudja az ilyesmit rendesen lekommunikálni?
Mégis ki a fene szereti az ágyban visszafogott lányokat szerinted?! Egyáltalán honnét a feltételezés?
13/17 anonim válasza:
Ha elmondod, mi az, amitől tartasz, hogy mit szól hozzá, szerintem megszavazzuk, hogy perverzió-e. Aztán a tálalásban is kapsz tippeket, biztosan. Nos?
14/17 anonim válasza:
12. Azt nem érted te, hogy miért van, aki nehezebben nyílik meg ilyen témáról másnak. Azért, mert sajt.
15/17 anonim válasza:
#14: Tényleg nem értem. Egy kapcsolat bizalmon kéne, hogy alapuljon, meg azon, hogy nem félünk attól, hogy a másik esetleg furán néz ránk a vágyaink miatt. De úgy tűnik, manapság a kapcsolat = szex és ennyiben ki is merül a képlet. :\ Szomorú!
17/17 anonim válasza:
Kár hogy le maradtam erről a kérdésről nagyob imádom ha egy csaj perverz ❤️🤤🤤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!