Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nem lezbikus lányt izgathatja e az egyszeri kipóbálásra is?
Figyelt kérdés
Ha igen miért?2016. aug. 11. 15:55
1/7 anonim válasza:
Igen, én nem vallom magam leszbikusnak, mert nem tudnék kapcsolatban lenni egy lánnyal. De egyszer szívesen kipróbálnám kíváncsiságból:)
2/7 anonim válasza:
Max akkor ha van egy kis biszexuális hajlama. De egy ízig-vérig heteroszexuális lány nem menne bele
3/7 anonim válasza:
Na most őszintén. Azért egy szép női test az szép. Kerekded idomok. Aki a szívére teszi a kezét az azt fogja mondani hogy egyszer kipróbálná. Aki azt mondja hogy nem akkor az magának is hazudik vagy nagyon hetero elmével van megáldva.
6/7 anonim válasza:
En hetero vagyok, de sokszor átfutottam a gondolat a fejembe hogy milyen egy lánnyal, es egyszer simán próbálnám 😀😀
7/7 anonim válasza:
Ennyi erővel egy szép kisportolt férfi test is szép, mégse mondja senki egy férfira hogy hazudik ha nem kell neki az a szép test. Egy heteró nőnek Ugyanígy nem tetszik a többi nő.
Én csókolóztam már több lánnyal is lány létemre, de kicsit sem izgatott. Nem mennék nővel messzebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!