Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az, ha egy nő azt kérdezi a másiktól, hogy ; "Mi van, áll a pecked?! "
Figyelt kérdés
2016. aug. 10. 08:04
1/12 anonim válasza:
Ezt a kifejezést akkor szokták használni, ha valaki nagyon kötözködős hangulatában van.
2/12 anonim válasza:
Nem érzek benne szexuális utalást, Te se tedd
3/12 anonim válasza:
Miért kérdezi ezt egy férfi itt?
4/12 anonim válasza:
Azt, hogy műveletlen.. Nem valami szép kifejezés! Nőtől pláne !! :D
5/12 Gotland válasza:
Szerintem a mellbimbó merevedésére gondolt.
6/12 anonim válasza:
A pecek a csiklóra utal. Kb annyit jelent, hogy fel van-e izgulva, szexelne-e.
7/12 anonim válasza:
Amikor rá akarna mászni a pasimra,esetleg akkor mondanám,de ezt még sosem mondtam senkinek.
8/12 anonim válasza:
Drága huskys mi nők is észrevesszűk a másik csajon ha hiánya van vagy fel van izgulva. Pl mikor a pasijáról áradozik akkor elszoktunk hinteni egy ilyen mondatot, hogy " Hogy mi van Csajszi áll a pecked " nyilván tapasztaltátók ti pasik is hogy mikor izgalmi állapotban van a női partneretek akkor meg van duzzava ki van domborodva a csiklója. Ezt azért szoktuk mondani hogy cukkoljuk a másikat meg szívjuk a vérét hogy Hajjaj máma elkapod a pasid és kefe party lesz mert ki vagy. Bár van olyan mikor azt mondjuk hogy " Ki vagy ha éhes vagy? Kapj be egy Kukit " szóval mi nők is tudunk lenni zakkantak. 😄 22 / L
9/12 anonim válasza:
Hát ez olyan szó mind a csaj,csávó,káré,dik he;tehát ezt én még magyar lány szájából nem hallottam,szerencsére.
De gondolom a felizgulásra értik ezt.
10/12 A kérdező kommentje:
A bnőm mondta ezt egy csajnak tegnap,akkor ezek szerint feltekeny volt ,vagy valami hasonlo :D koszi a valaszokat :)
2016. aug. 10. 11:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!