Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pelenka fétis. Vélemények?
Üdv.
Az elején leszögezném, hogy egy hajszálnyira sem izgat a dolgok, csupán kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Én a pelenkát, két embertípushoz tudom kapcsolni.
A kisbabákhoz, és a beteg emberekhez. Számomra egyik sem vonzó.
Mi a vonzó ebben?
Általában azoknak van pelenka fétise, akiket csecsemő és kisgyerek korukban durván elhanyagoltak a szüleik, vagy pedig akiket nagyobb gyerekként is babaként kezeltek, vagy túlóvtak. Ilyenkor az érzelmi és szexuális fejlődés megreked ezen a szinten. Az ilyen emberek csak ezen a módon tudnak szexuálisan kielégülni.
Nem ítélek el ezért senkit, amíg ezzel nem árt másoknak és otthon négy fal között történik felőlem csinálja nyugodtan.
Személy szerint tőlem nagyon távol áll, semmi izgatót nem találok benne.
#3:
Á! Kösz, ez tényleg tök jó.
Nem kell túlbonyolítanotok, egy játék ez is és kész, amikor már minden "normális" dolgot kipróbált az ember, akkor kezdi előszedni az ilyeneket. De ha nektek ez beteges, akkor én elbújok, mert egy ilyen nekem tök normális és vannak olyan dolgaim is, amit már én magam is betegesnek tartok ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!