Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Medical fetis. Szerepjáték. Vélemények?
Figyelt kérdés
Vonzó? Taszító? Mit tartotok benne izgatónak? Mik a határok? F/382016. márc. 12. 16:16
1/11 anonim válasza:
Taszítónak én egyáltalán nem nevezném, ha nem válik nevetségessé. Bár ha a hölgy felvesz egy kínai vöröskereszetes jelmezt hozzá, azzal komolytalanná válik és eléggé le tudja rombolni a vágyat. De a vizsgálatos dolgok bevetése a szexbe az csak jó. Hüvelyvizsgálat, herevizsgálat, esetleg egy injekció, pózokba állítás, stb. jöhet. De csak alkalmanként. Ha valaki csak erre tud elmenni és csak erre gerjed, máshogy nincs is szex, na az már nagyon gáz.
3/11 anonim válasza:
alig tudok a műfajról valamit, bár fantáziálok róla. álmodtam ilyesmit még jó régen. érdekel.
4/11 anonim válasza:
Én már sok éve művelem, nagyon sok lányt vizsgáltam, és nagyon élvezem. De a legnagyobb probléma, hogy nehéz pácienst találni... F/48
5/11 anonim válasza:
Egyszer volt benne részem és nagyon élveztem.
6/11 anonim válasza:
Vonzó és tetszene eljátszanám a dr.bácsit...
8/11 anonim válasza:
Számomra nagyon izgalmas és vonzó, ha a szívemet vizsgálják, s ha én vizsgálom a partnerem szívét, bármikor örömmel veszek részt ilyen játékban.
9/11 anonim válasza:
Jöhet, engem izgat. Nem tudnék most hirtelen olyat mondani, ami túl lenne a határon.
10/11 anonim válasza:
Én is kipróbálnám,izgatónak tartom,írjatok ;-) 25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!