Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik hogy egy lány közel egy hónapig nem nyúl magához? Egy hónapja volt a párjával azt mondta, távolság miatt kitartásból vagy szimplán minden nő így bírja?
Létezik. Nem.mondom, h jó,de van ilyen.
Nekem is volt ilyen időszakom. Előtte dem volt pasi, csak maszti. Azt meguntam egyedül. Untam, h csak egy vibrátor volt és nincs hozzá test. Aztán sok volt a munka, a stressz. Meg fáradt is voltam hozzá. Így volz, h 3-4 hétig nem masztiztam.
Borzasztóan rossz kedvű, kiabálós és durcás voltam. Az egyesnek amnyiban tényleg ogaza van, h kerülni kell az ilyen nöket. Én is kerültem volna magam. :)
Ez nem kitartás kérdése nálam. Nekem egyszerűen nincs rá igényem.Számomra az orgazmus,szex szorosan s elválaszthatatlanul összefügg a szerelemmel. Enélkül csak egy személytelen,üres érzés,a párom tölti meg tartalommal. Viszont a párommal kielégítő a kapcsolat,sok orgazmussal,gyengédséggel,meghittséggel,önzetlenséggel.Egy jó partner kifigyeli,h neked mi a jó,hogyan jó,s te közben megismered magad s őt is. A maszti ezt nem adja meg nekem.Az csak valami gépies,énközpontú gyakorlat. De ez az én véleményem,így gondolom.
Egy szó,mint száz,én nem masztizok s köszönöm,mentálisan teljesen ép s kiegyesúlyozott vagyok,egészséges szexualitással.
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!