Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnatok segiteni, hogy vajon mit jelentek ennek a fiunak?
Messze el tolem soha nem talalkoztam meg vele de nagyon szeretnek.3eve beszelgetunk aranyosnak tart es jo fejnek meselt mar a baratainak rolam de o nem vesz olyan komolyan pl elfelejt visszairni ilyesmik. En meg ezek ellenere is odavagyok erte ,azon gondolkozok meglatogatom egyszer es ha talalkozunk hatha megtetszek neki (utalast tett mar arra ,hogy talan bejovok neki :jo csaj vagy,csini,cuki)
De rengeteg noje volt mar az eleteben es ezeket a dolgokat nyiltan elmondja nekem -ebbol gondolom ,hogy tolem nem nagyon akar semmit. Tudja ,hogy nekem meg nem volt semmilyen testi kapcsolatom. Nem tudom ,hogy erdemes meg ennyi ido utan is futnom utana ? Mert lehet beleszerettem ,viszont o nem hinnem,hogy ogy erez irantam.
Esteleg mit tegyek ,hogy erdekesse es felejthetetlen legyek neki ?
koszonom a valaszokat !
Többet nem is jelenthetnék neki?
Nem tudnam elerni ?
nem
ő egy kefegép
te akármit is tennél csak egy lennél a sok közül
Ne tegyél semmit hogy tetsszél neki, vagy szereti az őszinte éned vagy nem, de ne hazudj, az mindenkinek rossz.
Szerintem valamilyen szinten tetszel neki. Most komolyan, én semmilyen csajjal nem beszélnék 3 éven keresztül úgy hogy nem is találkoztunk, ha nem lennék érte oda. Persze ez változhat ha élőben találkoztok, nálad is nála is, negatív és pozitív irányba is.
Igazából ez kevés infó hogy megítéljem mit is érez, de neked is, hiszen ehhez szükség van a nonverbális részekre is. Nem csoda hogy össze vagy zavarodva. Az is érdekes hogy sose dobta fel a találkozót, te már kérdezted róla? Talán félénk srác.
Én ezek közül választanék:
1. Hagyom a dolgot és nem beszélek vele többet (vagy legalább fél évig).
2. Találkozok vele és lesz ami lesz. (Ha nem akar találkozni akkor vissza az 1.-re)
Futni útána nem érdemes, vagy viszonozza a vonzalmad vagy keresel egy olyat aki igen.
19/F
Nézz szét a környezetedben!
Tele van a világ szerencsétlenekkel, akik nem találnak maguknak párt! Ez azt jelenti, hogyha a korosztályodból megállítanál 10 embert és őszintén válaszolnának, akkor kb, 2 lenne az akinek volt már komolyabb kapcsolata, a többinek vagy semmi, vagy semmitmondó dolgai voltak, mert képtelenek az emberek odamenni a másikhoz, és mghívni egy moziba, cola-ra, sütire, stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!