Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az miért elitélendőbb ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért elitélendőbb ha egy (nagy) korkülönbséges kapcsolatban a fiú a fiatalabb, mint fordítva?

Figyelt kérdés

Mondhattok bármit, de ez tény. A kérdésem nem az, hogy így van e, hanem hogy vajon miért...

Az manapság teljesen normális dolog, ha egy 40es pasi 20as csajjal jár (és amúgy áldásom rájuk, nekem ezzel semmi bajom míg örömet szereznek egymásnak), de én akárhányszor próbálkoztam akár csak 2 évvel idősebb lánynál, szinte mindig ellettem kűldve.

Én 19 éves vagyok és egyszer mégis sikerűlt összejönnöm egy 22 éves (nálam 2 évvél és 9 hónappal idősebb) lánnyal (egyébként totál véletlen, hogy álltalában idősebbek tetszenek meg, valamikor külsőre fiatalabbnak gondolnám magamnál), de mindkettőnk családja és barátai, ismerősei helytelenítették a dolgot, holott elöttem egy 26 éves férfival járt. Aztán teljesen más dolgok miatt néhány hónapig tartott csak, de ez alatt az idő alatt is tapasztaltam, hogy társadalmilag az igenis elitélendő, hogyha egy kapcsolatban a fiú a fiatalabb.

Mégis miért lehet ez, de most komolyan? És ne írjátok, hogy nem kell foglalkozni mások véleményével, mert valamilyen szinten igenis kell, és mindenki foglalkozik vele... Valamint hosszútávon nagyon idegesitő tud lenni.

2016. aug. 6. 21:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
nálunk 11év korkülönbség van a javamra /33 L/ a párom 22 éves. elejétől kezdve kapom az ívet, hol az anyjától, hol a nővérétől, most meg sikeresen a nagynénje mosta ki az agyát a páromnak.. hogy én gyereket akarok blabala hülyeség. mi van ha nő létemre nem akarok gyereket? És pont akit szeretek nálam 11évvel később született? annyira utálom, ezt az elavult hülye társadalmi berögződéseket. mindenki bele akar szólni a másik magánéletébe, ja miért is? mert a saját élete olyan boldogtalan, hogy már keserűségükben nincs más normális dolguk csak szart kavarni a másik életében. főleg ezt mondom a 50feletti nőkről, akik írtó szemetek, mert hát őket belekényszerítették fiatalon ezek a hülye elvárások egy szar házasságba, és öregen jöttek rá, hogy nem voltak fiatalok, nem értek el semmit sem, és egy olyan pasival alszanak akit rühellnek.. és te is éld át ugyanezt, csak azért is. mindig abba kötnek bele aki boldog, pont azért, hogy lehúzzák a saját nyomorúságos szintjükre. itt viszont már az jön képbe, hogy aki nem akar másoknak megfelelni annak legalább van esélye a boldogságra. és tök mindegy hány évessel jön valaki össze, a lényeg a szeretet, a tisztelet és az összhang. nekem mindegy, ha valaki színesbörűbe szerelmes, vagy egy 70évesbe, de engem is hagyjanak békén, hogy Én kit választok társamul. nah szóval, van még hova fejlődnie agyilag nagyon sok embernek..
2016. aug. 7. 08:18
 12/14 anonim ***** válasza:
Én nem ítélem el ezt.
2016. aug. 8. 21:59
 13/14 anonim ***** válasza:
10%

Mert a férfinak kéne eltartania a nőt az emlékeink szerint, és egy fiatalabb gyereknek vélhetően még nem olyan kiforrott a karriere és az egzisztenciája, mint egy idősebbnek, így nem tud egy idősebb nőt eltartani. ergó a nő tartaná el. Ezt meg megvetik - főleg a nők, mert ugye nehogy már ők tartsák el a másikat, amikor fordítva szokás.

Ez elég sokáig így volt, most az utóbbi három generáció felfogása nem fogja kiirtani ilyen gyorsan ezeket a hagyományos elveket és előítéleteket, majd kikopik, ha továbbra is dívik a feminácizmus.

2016. aug. 8. 22:05
 14/14 anonim ***** válasza:
Miért kéne bármilyen korú nőt is eltartani?
2016. aug. 9. 04:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!