Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek annyira elkeseredett, hogy belemenjek egy gyors kalandba?
Szegyellem magam,sohasem vettem ilyenben reszt es nem is szerettem volna, de nem birom... imadok szexelni, de csak ha van erzelem, szerelem is. Lehet,hogy csak beegnek,ha nem tudna felizgatni a partner... jo erre kicsi az esely, de undorodnek magamtol, ha hagynam magam, hogy valaki egyszer megd.ugjon. Rbancos huzas lenne tolem?
L21
Te most tulképpen mit akarsz?
Érzelmet, vagy dugást?
Lehetsz annyira elkeseredett... Figyelmet akarsz, aztán próbálod így megkapni, egy kis figyelmet.
Aztán pedig a lelkiismereted megnyugtatásaképpen az egyikbe """"beleszeretsz"""", aztán meg már elkezded magadban nyomatni a Concorde projectet, hogy" már túl sokat invesztáltam ebbe az egészbe, most nem szállhatok ki".
Szerintem ettől vannak a manapság annyira elterjedt 1-2 éves kapcsolatok, és ha beszélgettek az emberekkel, akkor jórészük kb így kezdődik.
Yes you can.
Dont panic!
Pick me! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!