Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehetek annyira elkeseredett,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek annyira elkeseredett, hogy belemenjek egy gyors kalandba?

Figyelt kérdés

Szegyellem magam,sohasem vettem ilyenben reszt es nem is szerettem volna, de nem birom... imadok szexelni, de csak ha van erzelem, szerelem is. Lehet,hogy csak beegnek,ha nem tudna felizgatni a partner... jo erre kicsi az esely, de undorodnek magamtol, ha hagynam magam, hogy valaki egyszer megd.ugjon. Rbancos huzas lenne tolem?

L21

2016. aug. 6. 18:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ezt magadban kell tisztáznod.
2016. aug. 6. 18:56
 2/11 anonim ***** válasza:
55%
Akkor ne gyors kalandozz, hanem kezdj barátság extrákkal témát :) És akkor nem egyszer dug meg hanem többször :) 26/F
2016. aug. 6. 19:00
 3/11 anonim ***** válasza:

Te most tulképpen mit akarsz?

Érzelmet, vagy dugást?

2016. aug. 6. 19:15
 4/11 anonim ***** válasza:
Egy megoldas van: Csináld igen persze! Ha neked ez jo?!
2016. aug. 6. 19:16
 5/11 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem várj egy rendes srácra. Meg fogod találni. Nem vagyunk állatok, hogy ne tudnánk uralkodni az ösztöneinken. Mondd, hogy maradi vagyok, de nekem ez nem fér bele az értékrendembe.
2016. aug. 6. 19:21
 6/11 anonim ***** válasza:

Lehetsz annyira elkeseredett... Figyelmet akarsz, aztán próbálod így megkapni, egy kis figyelmet.

Aztán pedig a lelkiismereted megnyugtatásaképpen az egyikbe """"beleszeretsz"""", aztán meg már elkezded magadban nyomatni a Concorde projectet, hogy" már túl sokat invesztáltam ebbe az egészbe, most nem szállhatok ki".

Szerintem ettől vannak a manapság annyira elterjedt 1-2 éves kapcsolatok, és ha beszélgettek az emberekkel, akkor jórészük kb így kezdődik.

2016. aug. 6. 19:34
 7/11 anonim ***** válasza:

Yes you can.

Dont panic!

Pick me! ;)

2016. aug. 7. 06:30
 8/11 anonim válasza:
És ha elkezdenél csevegni valakivel, és szimplán hagynád, hogy elcsábítson?
2016. aug. 21. 16:28
 9/11 anonim válasza:
Nekem is ez volt de ha meg tettem volna tuti szégyellném most magam, várj egy kicsit úgy is lesz kapcsolat :)
2016. okt. 25. 16:49
 10/11 bor zoltán ***** válasza:
Szégyellném magam,ribi lennék e,mit szolnának hozzá mások,mi lenne rólam a partner véleménye,emberek vagyunk tudunk uralkodni magunkon,hát nem kevés baromságot olvastam el most .a válaszom sorban:ne szégyeld,nem lennél ribi,ki nem tesz rá mit szól valami prűd idióta,és ha rossz a véleménye a partnerednek mert megkapta amit akart akor arjon sünt te meg keress mást,ez esetben ugyanis tudunk uralkodni magunkon hisz emberek vagyunk de minek is?
2016. okt. 26. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!