Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy bánt velem, mint egy prostival, most mégis akar valamit. Normális? Belemenjek?
Még múlthét végén történt hogy megismerkedtem egy szórakozóhelyen egy pasival. Nagyon megvolt köztünk a "kémia", aztán az ágyig flörtöltük magunkat. Tök jó volt, meg minden, másnap reggel viszont kb. szó nélkül lelépett. Oké nem vártam hogy reggelizzünk együtt, meg nemtudom, de kicsit rosszul esett, szinte csak az hiányzott, hogy hozzámvágjon egy ötezrest, úgy húzott el...mindegy túltettem magam rajta, nem érdekelt.
Tegnap viszont besétált a munkahelyemre, tök véletlenül. (egy romkocsmában dolgozom). Nem is tudtam hogy reagáljak, de elkezdtünk dumálni, és mondta, hogy ha már így összehozott minket a sors megint, akkor szeretne elnézést kérni, mert kicsit bunkó volt. Hát legalább magától rájött :D Nem reagáltam túl, mondtam hogy részemről semmi, de utána kérdezte hogy nincs-e kedvem holnap (vagyis ugye ma) este meginni valamit...hát fogalmam sincs miért, de igent mondtam, pedig már abban a percben bizonytalan voltam, és most is. Nem haragszom rá, meg semmi, de olyan furán érzem magam, ha belegondolok, hogy minek találkozzak vele megint...meg hogy mit akar ezután..
Ti mit gondoltok? Belemenjek?
18 vagyok, ő 27
Én is magadfajta naiv csajokra vadászom, kész aranybánya vagy.
Szeretnél mégegy dugást, vagy sem?
hát kb. az első jól írja:
ez alapján kell döntened... akarsz este dugni egyet vagy sem... itt többről nem biztos h szó lesz valaha is :)
1-es és az ilyen gondolkodásúak akasszák fel magukat.
Kérdező te meg ne alázd már meg saját magad!
Ezzel most te tetted magadat egy rossz ribivé.
Csak üríteni akar beléd mint egy olcsó,vagy is ingyen r..gyóba.
Ha elmész akkor tényleg az vagy,nulla önbecsüléssel.
Nem tudom, miért van jelentősége, hogy csókolóztunk-e vagy sem...
Az meg hogy "mondott néhány szépet, kaptam némi piát és már tetted is szét a lábad" Ja, ott voltál, biztos tudod, hogy történt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!